Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Популярні мобільні кондиціонери

Популярні мобільні кондиціонери

Всі вже давно звикли до мобільних технологій, мобільних телефонів, мобільних ПК. Але більшість напевно не знає про таку корисну в будинку, і особливо на дачі річ, як мобільний кондиціонер. Отже, що це заапарат? Інтернет-магазин Венкон детально розповість, що це за апарат.

Мобільний кондиціонер – це моноблок, який призначений для охолодження повітря в приміщенні. Потужність цього агрегата може досягати аж до 5 кВт. При цьому його габарити невеликі. Зазвичай розміри мобільного кондиціонера знаходяться в районі 400x700x300 мм. Вага кондиціонера рідко перевищує за 40 кілограм.

Головними перевагами таких кондиціонерів є відсутність монтажу, легкість в транспортуванні та їх невеликі розміри. Недоліком мобільних кондиціонерів є підвищений рівень шуму. Втім,багато виробників успішно борються з цією проблемою.

Мобільні кондиціонери поділяються на 2 типи:

  1. Мобільні моноблоки.
  2. Мобільні спліт-системи.

Перші кондиціонери зв ‘язуються з вулицею з використанням гофрованої труби. Для того щоб вуличне повітря не потрапляло в приміщення через вікно, у таких моделях передбачені спеціальні механізми для закріплення на вікні.

Мобільні спліт-системи мають два блоки, з ‘єднаних між собою. Тобто, робота звичайної спліт-системи та мобільної нічим не відрізняються. Відмінність лише у відсутності довгого і болісного монтажу.

На те, щоб перерахувати всіх виробників мобільних кондиціонерів та описати їх гідності може піти не одна година. Ось основні виробники мобільних кондиціонерів:

1. Компанія “Electrolux”

Вона спеціалізується на виробництві кліматичної і побутової техніки. Виробляє як мобільні моноблоки малої потужності, так і мобільні спліт-системи. Найбільш продаваними серіями є: “Dio”, “Eco”,”Air Gate”.

Мобільні кондиціонери серії “Dio” володіють багатофункціональної фільтрацією. Так знищуються неприємні запахи, притягується шерсть та пил.

В моделях “Eco” мається 24-годинний таймер та спеціальний режим пониження шуму.

За допомогою пульта ДУ можна встановлювати рівень шуму, потужність та інші параметри кондиціонера.

2. Фірма “Timberk”

Ця компанія порівняно недавно з ‘явилася на ринку кліматичної техніки. Випускати кліматичну техніку вона почала з 2004 року і відразу набрала обертів. Покупці цінують мобільні кондиціонери цієї марки за їх дешевизну і високу якість. Найбільш популярні наступні її серії “AC TIM.P3”, “Magic”, “АС TIM.P2”.

Кондиціонери “АС TIM.P3” мають удосконалену систему відведення конденсату. Конденсат, який виник під час роботи кондиціонера, потрапляє на гарячі грати та випаровується. Magic володіє функцією запам’ятовування налаштувань. Мається вбудована сенсорна панель управління кондиціонером.

Кондиціонери “АС TIM.P2” можуть використовуватися не тільки для охолодження кімнати, але і для її обігріву. Така функціональність забезпечується

реверсивної конструкцією кондиціонера.

3. Компанія “General Climate”

Основні серії її мобільних кондиціонерів: “GCP era1n1”, “GCP erc1n1” і “GCP hrb1n1”.

Кондиціонери GCP era1n1 є клас енергоефективності “А”, можуть працювати як в режимі охолодження, так і в режимі обігріву. Конструктори оснастили ці кондиціонери іонним фільтром, за допомогою якого здійснюється очищення повітря від бактерій.

Кондиціонери “GCP erc1n1” мають ЖК-дисплей та режим сну. Найбільш привабливим у цій серії є габарити. Кондиціонери GCP hrb1n1 володіють спеціальним плазмовим фільтром, який запобігає появі пилу і неприємних запахів. Так само він має значну потужність в 3,5 кВт.

Мобільні кондиціонери допоможуть зберегти приємну прохолоду в будь-якому офісі або на дачі. Якщо вам не хочеться возитися з транспортуванням та установкою, то цей варіант буде найбільш вигідним.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×