Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Українські майстри розповіли, яких виробників електричних лобзиків вважають найкращими: рейтинг популярних брендів

Українські майстри розповіли, яких виробників електричних лобзиків вважають найкращими: рейтинг популярних брендів

Власники та працівники деревообробних майстерень розповіли, електричні лобзики яких брендів вони використовують з найбільшим задоволенням.

7 найдостойніших брендів акумуляторних та мережевих лобзиків

Професійні майстри з України проаналізували технічні та експлуатаційні характеристики розробок десятків популярних та маловідомих брендів. У топі найкращих опинилися такі торгові марки.

Makita

Електрифіковані лобзики Makita – потужні та надійні «робочі конячки», які в процесі експлуатації демонструють лише свої кращі сторони. Серед них є моделі потужністю від 400 до 1000 Вт, придатні для виконання робіт різної складності. 

Брендові пристрої захищені від стрибків напруги, раптового підвищення температури та дії токів короткого замикання. Вони коректно працюють навіть у екстремальних умовах і вчасно вимикаються під дією проявів нестабільності мережі. 

Замовити електричний лобзик Makita можна за посиланням.

Bosch

Фахівці стверджують, що саме Bosch сьогодні є найкращим виробником електроінструментів з найвищої цінової категорії. При цьому в асортименті брендових електричних лобзиків присутні не лише дорогі, але й середні, а також бюджетні моделі.

Крім високої якості електролобзики Бош приваблюють майстрів і багатьма іншими очевидними перевагами:

  • Безпечність та захищеність. Виробник відповідально ставиться до питань безпеки, тому приділяє максимум уваги перевірці власних розробок на відповідність світовим стандартам. У результаті краш-тестів та багатофакторних перевірок компанії Bosch вдається помітити та усунути всі слабкі місця інструментів.
  • Брендові технології. Bosch – один з тих виробників, які просувають концепцію розумних професійних інструментів. Саме для розвитку цієї концепції і створено пакет програмного забезпечення Bosch Toolbox.
  • Зручність та ефективність. КПД більшості брендових електролобзиків перевищує 90%. При цьому всі вони мають зручний форм-фактор, надійно фіксуються в руках та не вислизають під час роботи.

Metabo

Німецький виробник, який виготовляє не лише будівельний та ремонтний інструмент, але й обладнання для догляду за присадибною ділянкою. Електричні лобзики від цього виробника регулярно потрапляють в рейтинги найкращих моделей за версією провідних європейських майстрів. 

Українські фахівці люблять розробки Metabo за:

  • Технологічність та актуальність. Деякі брендові лобзики підтримують технології Ultra-M (синхронізація двигуна з акумулятором) та Metabo Quick (швидка заміна елементів конструкції).
  • Захист та надійність. Лобзики Метабо захищені від випадкового запуску, перегріву та перевантаження, а також проявів нестабільності електричної мережі.
  • Тихий та продуктивний електродвигун. Фірмовий електроінструмент для розпилювання продукує мінімум шуму під час активної експлуатації.

Einhell

Ще один бренд з Німеччини, який активно займається виготовленням електроінструментів та садового оснащення. 

Українські майстри часто роблять вибір на користь техніки Einhell, у тому числі і електричних лобзиків та шліфувальних машин, завдяки оптимальному балансу між її ціною та якістю.

В асортименті виробника представлена велика кількість недорогих моделей лобзиків з високими експлуатаційними характеристиками.

Довірою українських майстрів користуються лобзики, виготовлені відомим у Європі виробником Sparky (Болгарія), а також розробки української компанії Дніпро-М та американського бренду Stanley.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×