Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Як скоротити витрати на стоматологів та мати здорові зуби?

никополь, нікополь, Нікополь, Никополь

З появою зубної пасти середня тривалість життя значно зросла. А догляд за зубами вийшов на новий рівень. Ті, хто стежать за здоров’ям та гаманцем, розуміють, що покупка якісної зубної пасти та щітки може врятувати від постійних візитів в стоматологічний кабінет.

Якісне очищення в домашніх умовах

Поступово звичайні щітки відходять на другий план, а купити електричну зубну щітку намагається все більше прогресивних користувачів. На перший погляд здається, що це лише маркетинговий хід, та така щітка — лише данина моді. Та якщо детально вивчити переваги, то можна зрозуміти таку прихильність. Електрична щітка — це:

  • швидке та якісне очищення від нальоту;
  • можливість дістатися важких місць у роті;
  • ретельне видалення нальоту від кави та чаю;
  • масажний ефект ясен та попередження появи пародонтозу;
  • контроль натиску і попередження руйнування емалі завдяки вбудованому датчику.

Зазвичай у нових моделях є можливість змінювати насадки. Це дозволяє міняти форму лише чистячої голівки з урахуванням усіх потреб користувача і не витрачатись на новий акумулятор.

Як обрати електричну щітку для зубів?

Перше, на чому хочеться зауважити, — це вартість щітки. Такий виріб не може коштувати дешево. Краще одразу придбати електричну зубну щітку брендовану, ніж через короткий час купувати нову. Зверніть увагу на обертові щетинки. Вони мають закривати один зуб, максимум два. А діаметр щітки не повинен бути більше ніж 1,5 см. Округла форма голівки більш зручна: вона дає можливість потрапити у важкодоступні місця.

Кількість щетинок також впливає на якість очищення. Задовільним вважається 45-55 пучків на голівці. Якщо ви купуєте щітку для дитини, попіклуйтеся про датчик тиску. Він сповістить дитину, якщо треба послабити рухи. Також є щітки зі спеціальним таймером — це теж корисний додаток для початківців. Обирати модель щітки треба з урахуванням стану зубів та ясен. Такі запити будуть впливати на параметри щітки, щоб досягти максимального результату.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×