Купити квартиру в Дніпрі

З’явилося відео критично низького прольоту російської ракети над АЕС

З’явилося відео критично низького прольоту російської ракети над АЕС

Відео критично низького прольоту російської ракети над АЕС оприлюднив Енергоатом, передає НСН. Ракета, націлена на Київ, вранці 5 червня пролетіла над Південноукраїнської атомною електростанцію.

Небезпечний проліт російської крилатої ракети над Пивденноукраинской атомною електростанцією зафіксували камери відеоспостереження. Інцидент стався рано-вранці в неділю, 5 червня.

В Енергоатомі заявили, що відстань від ракети до ядерного об’єкту була критично малою. В ‘Енергоатомі’ вказали, що інцидент стався близько 5:30 ранку. Ймовірно, це була одна з ракет, яка пізніше вдарила по Києву.

Навмисний пуск ворожої ракети над АЕС можна вважати черговим актом ядерного тероризму Росії. Адже найменший уламок снаряда, який може потрапити в працюючий енергоблок, здатний викликати витік радіації – справжню катастрофу не тільки для України, але і для інших країн, – зазначили в Енергоатомі.

Пивденноукраинская АЕС розташована на берегах Південного Бугу в місті Южноукраїнськ Миколаївської області. Вона є відокремленим підрозділом Національної атомної енергогенеруючої компанії ‘Енергоатом’.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×