Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]В Карпатах мужчина сгорел живьем на улице (видео)[:ua]В Карпатах чоловік згорів живцем на вулиці (відео)[:]

[:ru]В Карпатах мужчина загорелся прямо на улице. Он практически сгорел до тла и после этого прожил еще полтора часа. Мужчина даже не пытался потушить пламя, сообщает НСН, ссылаясь на Чрезвычайные новости.

Первой, кто увидел мужчину, который уже догорал, была его троюродная сестра. В это трудно поверить, но Иван обгорел до костей и оставался в сознании до приезда медиков. Он даже пытался что-то сказать.

На момент, когда мужчина попал в реанимацию, у него было 90-95% поражения тела. Это тяжелейшие ожоги, 4 степень – почти полное обугливание.

Что случилось – толком никто не видел. Перед трагедией мужчина зашел в магазин за продуктами.

При жизни Иван был заядлым курильщиком. Соседи уверены: именно эта страсть его и убила. Крестьяне имеют версию, что мужчина присел отдохнуть возле тропы и задремал. А пепел от сигареты упал на траву и одежду, и бедный загорелся.

[:ru]В Карпатах мужчина сгорел живьем на улице (видео)[:ua]В Карпатах чоловік згорів живцем на вулиці (відео)[:][:ru]В Карпатах мужчина сгорел живьем на улице (видео)[:ua]В Карпатах чоловік згорів живцем на вулиці (відео)[:]

 [:ua]У Карпатах чоловік зайнявся прямо на вулиці. Він практично згорів до тла і після цього прожив ще півтори години. Чоловік навіть не намагався загасити полум’я, повідомляє НСН, посилаючись на Надзвичайні новини.

Першою, хто побачив чоловіка, який вже догорав, була його троюрідна сестра. У це важко повірити, але Іван обгорів до кісток і залишався у свідомості аж до приїзду медиків. Він навіть намагався щось сказати.

На момент, коли чоловік потрапив до реанімації, у нього було 90-95% ураження тіла. Це найважчі опіки, 4 ступінь – майже повне обвуглення.

Що сталося – достеменно ніхто не бачив. Перед трагедією чоловік зайшов до магазину за продуктами.

За життя Іван був завзятим курцем. Сусіди переконані: саме ця пристрасть його і вбила. Селяни мають версію, що чоловік присів відпочити біля стежки і задрімав. А попіл від сигарети впав на траву й одяг, і бідолашний загорівся.

[:ru]В Карпатах мужчина сгорел живьем на улице (видео)[:ua]В Карпатах чоловік згорів живцем на вулиці (відео)[:][:ru]В Карпатах мужчина сгорел живьем на улице (видео)[:ua]В Карпатах чоловік згорів живцем на вулиці (відео)[:]

 [:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×