Купити квартиру в Дніпрі

В Гостомелі рашист-мародер загинув через свою жадібність: відео

рашист-мародер загинув

В Гостомелі рашист-мародер загинув через свою жадібність і тупість. Бумеранг не забарився, і орк не встиг довезти додому вкрадений макбук.

Відео наслідків жадібності окупанта оприлюднив на своїй сторінці в Телеграм блогер Станіслав Домбровський, передає НСН, посилаючись на Апостроф.

На кадрах український військовослужбовець демонструє макбук, який був знайдений в одного із загиблих під Києвом окупантів. ‘Орк’  засунув його в бронежилет на місце бронепластини. І невдовзі у нього потрапила куля. Техніка сильно постраждала, а рашист загинув.

Обережно, відео містить ненормативну лексику!

Також Домбровський опублікував скріншот повідомлення місцевої мешканки, яка виїхала з Гостомеля, залишивши у будинку все майно. Жінка, заявила, що упізнала на відео свій персональний комп’ютер. Вона розповіла, що залишила місто 5 березня з маленькими дітьми, виїжджали під обстрілами. Українка усвідомлює, що, коли повернеться, не знайде вдома свого майна. Але вона радіє, що всі залишилися живими.В Гостомелі рашист-мародер загинув через свою жадібність: відео

 

 

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×