Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У СІЗО померла Вероніка Моторіна: 20-річна дніпрянка, що застрелила інструктора тиру

20-річна дніпрянка Вероніка Моторіна, яка застрелила інструктора тиру, померла у полтавському СІЗО, повідомляє НСН, посилаючись на 0532.ua. Померла Вероніка Моторіна пізно ввечері 29 листопада.

Інформація про це з’явилася у телеграм каналах. Керівництво Полтавського СІЗО смерть дівчини не спростувало, але від коментарів відмовилося, пояснивши, що тривають слідчі дії. То ж офіційні причини смерті Моторіної поки що невідомі.

Як повідомляє «ТСН», дівчина перебувала не у в’язниці, а у СІЗО, оскільки вирок суду ще не набрав чинності — була подана апеляція.

В обласній прокуратурі факт смерті засудженої підтвердили, проте причини не назвали, наголосивши, що цим займуться експерти.

У мережі повідомляли, що напередодні Вероніка відмовлялася від їжі, вона цілий день курила та пила каву, після чого у неї стався епілептичний напад. Зусилля співробітників СІЗО, які намагалися її відкачати, успіхом не завершилися.

Що було раніше

Нагадаємо, резонансне вбивство сталося 7-го лютого 2020 року у Полтаві у тирі “7.62”, що знаходиться на вулиці Пилипа Орлика, 30а. 18-річна відвідувачка тиру із невідомих причин двічі вистрілила у 64-річного інструктора. Чоловік отримав важкі поранення, був госпіталізованим до лікарні та помер у реанімаційному відділенні.

Пізніше у поліції повідомили, що дівчина приїхала до хлопця із міста Дніпро. Пішла до тиру після сварки із хлопцем. Застрелила одного інструктора і намагалася вбити іншого.

Підозрювану затримали. Її дії кваліфікують як порушення частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України “Умисне убивство”. За санкцією статті дівчина мала отримати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Слухання у справі Вероніки Моторіної тривало майже рік. 28 вересня колегія суддів Октябрського райсуду обласного центру визнала винуватість дівчини у вчиненні кримінального правопорушення передбаченою частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України. Її позбавили волі на 15 років, обравши найсуворішу міру покарання з передбачених статтею.

У СІЗО померла Вероніка Моторіна: 20-річна дніпрянка, що застрелила інструктора тиру

“Я хотіла померти”

Перед винесенням вироку дівчині надали останнє слово.

Моторіна на засіданні суду стверджувала, що її довів до депресії хлопець, а інструктора тиру вона поранила випадково. Крім того, вона попросила вибачення у дружини загиблого.

“У душі я постійно вибачаюся перед вами й вашим чоловіком. У моїх діях не було поганого умислу. У мене постійно був стрес. Я почала приймати заспокійливі, але мені ставало тільки гірше і я вирішила піти із життя. Я дуже ненавиджу себе за те, що сталося і дуже шкодую, що не обрала інший спосіб, чи місце, щоб ніхто не постраждав”,– сказала тоді засуджена.

Психічних відхилень у неї експерти не виявили.

У Запоріжжі чоловік зґвалтував 6-річну дівчинку

Відео моменту: вантажівка розчавила таксі з людьми у Харкові, водій летів на червоний

Загинув ще один брат покійного мера Кривого Рогу Павлова (відео)

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×