Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]В Кирилловке убили чемпиона по джиу-джитсу из-за украинского языка (видео)[:ua]У Кирилівці вбили чемпіона з джиу-джитсу через українську мову (відео)[:]

[:ru]В Кирилловке убили молодого спортсмена – чемпиона по джиу-джитсу. Отец погибшего парня утверждает, что сына убили из-за украинского языка, передает НСН, ссылаясь на “РИА Мелитополь“.

Трагедия произошла в ночь на 6 ноября в Кирилловке Запорожской области. Парня зарезали.
По словам отца погибшего, на 26-летнего Николая Балабатько в заведении начал нападать пьяный выходец из Луганска, которому не понравилось, что парень говорил на украинском.

Позже тот “пригласил” молодого человека на улицу, чтобы решить вопрос силой. Николай не отказался, так как был чемпионом по джиу-джитсу и не сомневался в своих силах.
На улице парень получил удар ножом прямо в сердце и скончался на месте. Правоохранители, прибывшие на место, пытались его реанимировать, но у них ничего не вышло.

Молодой человек был единственным сыном известного бизнесмена, советника президента по вопросам рекреации и туризма, владельца отеля “Жемчужина прибоя” в Кирилловке Олега Балабатько.

Убитый горем отец записал видео:

Кстати, недавно “НСН” писал:

Треш на автовокзалі у Рівному: викрадення маршрутки, побиття поліціянта, масова бійка (відео)

Після ексгумації тіла українського військового виявили відсутність внутрішніх органів

З’явилося відео з салону «Інфініті» за кілька хвилин до смертельної ДТП у Харкові: «Скажу, коли 200 буде»

 [:ua]У Кирилівці вбили молодого спортсмена – чемпіона з джиу-джитсу. Батько загиблого хлопця стверджує, що сина вбили через українську мову, передає НСН, посилаючись на “РИА Мелітополь“.

Трагедія сталася в ніч на 6 листопада в Кирилівці Запорізької області. Хлопця зарізали.
За словами батька загиблого, на 26-річного Миколу Балабатько в закладі почав нападати п’яний виходець з Луганська, якому не сподобалося, що хлопець говорив українською.

Пізніше той “запросив” молодого чоловіка на вулицю, щоб вирішити питання силою. Микола не відмовився, так як був чемпіоном з джиу-джитсу і не сумнівався у своїх силах.
На вулиці хлопець отримав удар ножем прямо в серце і помер на місці. Правоохоронці, які прибули на місце, намагалися реанімувати його, але у них нічого не вийшло.

Молодий чоловік був єдиним сином відомого бізнесмена, радника президента з питань рекреації та туризму, власника готелю “Перлина прибою” у Кирилівці Олега Балабатька.

Вбитий горем батько записав відео:

До речі, нещодавно “НСН” писав:

Треш на автовокзалі у Рівному: викрадення маршрутки, побиття поліціянта, масова бійка (відео)

Після ексгумації тіла українського військового виявили відсутність внутрішніх органів

З’явилося відео з салону «Інфініті» за кілька хвилин до смертельної ДТП у Харкові: “Скажи, коли 200 буде”

 [:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×