Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Києві водій убив пішохода одним ударом (відео)

У Києві сталася резонансна подія з летальними наслідками. Під час дорожнього конфлікту водій авто наніс смертельний удар пішоходу та втік з місця події. За пів години поліцейські затримали зловмисника. Наразі тривають слідчі дії, правоохоронці встановлюють всі обставини цієї події, повідомляє НСН, посилаючись на поліцію Києва.

Близько 15-ї години 19 лютого до поліції надійшло повідомлення про те, що на пішохідному переході на вулиці Городецького стався конфлікт між водієм автомобіля «Хюндай» та пішоходом, під час якого водій наніс перехожому удар, від якого останній впав на асфальт та помер. На місце події негайно виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативні групи Головного та Печерського управлінь поліції, а також лікарі, які констатували смерть потерпілого.

Момент інциденту зафіксували камери відео спостереження, у столиці була введена спеціальна поліцейська операція та орієнтовано всі наряди поліції Києва.

«Завдяки відеокамерам, встановленим у столиці у рамках програми «Безпечне місто», ми швидко встановили марку та державний номерний знак автомобіля і напрямок його руху. Згодом патрульні поліцейські транспортний засіб виявили та затримали на перехресті вулиць Братиславська та Стальського. Водієм виявився іноземець 1994 року народження, який проживає в місті Києві. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», – повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

У Києві водій убив пішохода одним ударом (відео)

Наразі тривають слідчі дії, за результатами яких буде надано правову кваліфікацію події.

У Києві водій убив пішохода одним ударом (відео)

За даним фактом слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у скоєнні даного злочину, а також готується клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

На відео – останні хвилини життя киянина, який став жертвою агресивного водія.

http://www.youtube.com/watch?v=lQSpJiCw7_8

У Києві водій убив пішохода одним ударом (відео)У Києві водій убив пішохода одним ударом (відео)

Сьогодні, 20 лютого, Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід водієві, який до смерті побив пішохода. Згідно з рішенням суду, затриманий перебуватиме під вартою 2 місяці. Тобто до 19 квітня. Про це НСН повідомляє, посилаючись на канал 24.

У Києві водій убив пішохода одним ударом (відео)

Під час засідання водій підтвердив, що дійсно різко загальмував перед пішохідним переходом і ледь не влетів у перехожого. Останній повернувся і почав нецензурно лаятися. Тоді водій вийшов і завдав пішоходу фатальний удар.

Підозрюваний підкреслив, що дізнався про смерть перехожого вже від поліцейських.

У Києві водій убив пішохода одним ударом (відео)

Якщо провину кермувальника доведуть, чоловіка можуть засудити до 10 років в’язниці.

Відео нападу на працівника Генконсульства України у Росії

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×