Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Погиб мэр Кривого Рога. Опубликовано видео камер наблюдения с места происшествия[:ua]Загинув мер Кривого Рогу. Опубліковане відео камер спостереження з місця події[:]

[:ru]Мэра Кривого Рога Константин Павлова вчера, 15 августа, нашли застреленным в его доме в селе Вольное Криворожского района Днепропетровской области.

В интернете уже опубликовано видео, снятое камерами наблюдения, на котором можно увидеть Павлова в его доме в, вероятно, последние минуты жизни, пишет Ракурс, передает НСН.

Опубликовано видео совпадает с одной из версий причин гибели Павлова. На нем можно увидеть, как мэр Кривого Рога ходит по дому с карабином в руках, а потом смотрит в телефон. Посторонних лиц на этом видео не видно.

Самого момента выстрела на видеозаписи нет.

Еще одно видео, снятое другой камерой, показывает, что происходило перед домом Павлова в, вероятно, момент выстрела.

Сегодня, 16 августа, в 10.00 Министерство внутренних дел планирует провести брифинг по расследованию обстоятельств гибели Павлова.

Следствие рассматривает три версии гибели Павлова — самоубийство, неосторожное обращение с оружием и убийство.

[:ua]Мера Кривого Рогу Костянтина Павлова вчора, 15 серпня, знайшли застреленим у його помешканні в селі Вільне Криворізького району Дніпропетровської області.

В інтернеті вже опубліковане відео, зняте камерами спостереження, на якому можна побачити Павлова в його будинку у, ймовірно, останні хвилини життя, пише Ракурс, передає НСН.

Опубліковане відео співпадає з однією з версій причин загибелі Павлова. На ньому можна побачити, як мер Кривого Рогу ходить по будинку з карабіном в руках, а згодом дивиться у телефон. Сторонніх осіб на цьому відео не видно.

Самого моменту пострілу на відеозапису немає.

Ще одне відео, зняте іншою камерою, показує, що відбувалося перед будинком Павлова у, ймовірно, момент пострілу.

Сьогодні, 16 серпня, о 10.00 Міністерство внутрішніх справ планує провести брифінг щодо розслідування обставин загибелі Павлова.

Слідство розглядає три версії загибелі Павлова — самогубство, необережне поводження зі зброєю та вбивство.

[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×