Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Викрали та закопали у погребі: на Запоріжжі знайшли тіло зниклого хлопчика

На Запоріжжі знайшли тіло зниклого хлопчика – 11-річного Максима Самофалова, котрого з кінця літа шукали по всій Україні, виявили мертвим.

Що сталося з дитиною, розповіли у пресслужбі ГУНП у Запорізькій області, передає НСН.

“Труп хлопчика 2010 року народження, якого розшукували, як зниклого без вісти, виявлено закопаним у погребі на території приватного будинку. У скоєнні тяжкого злочину обґрунтовано підозрюються двоє раніше судимих чоловіків. Поліцією проводяться невідкладні заходи по їх затриманню”, йдеться у повідомленні поліції.

Нагадаємо, що хлопчик зник 29 серпня 2021 року у смт Якимівка Запорізької області. За непідтвердженою інформацією, дитина втекла з інтернату, хоча мала тимчасово проживати з бабусею.

Крім того, відомо, що у Максима є мама, братики та сестрички. До останньої події він вже неодноразово втікав, але так надовго ніколи не пропадав. Місцеві жителі казали, що хлопчик часто працював у наймах, щоб отримати хоч якусь копійку.

знайшли тіло зниклого хлопчика

Працівники кримінальної поліції встановили двох раніше засуджених чоловіків 1976 та 1996 років народження, причетних до скоєння цих злочинів. Старший з них 9 років перебував за гратами за скоєння тяжких злочинів.

Оперативниками встановлено, що вони скоїли викрадення хлопчика наприкінці серпня 2021 року, утримували в підвалі впродовж двох тижнів, а потім вбили.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за умисне вбивство та викрадення дитини. Тепер вони шукають ймовірних убивць.

НСН висловлює співчуття рідним та близьким хлопчика

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×