Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]В Харькове произошла еще одна авария с участием Infiniti: погибла женщина[:ua]У Харкові сталася ще одна аварія за участю Infiniti: загинула жінка[:]

[:ru]В Харькове второй раз за неделю произошло смертельное ДТП с участием Infiniti – вечером 28 октября в аварии погибла женщина-пешеход.


Об этом НСН узнал из сообщения Украинской правды.

Как сообщил источник УП, ДТП произошло примерно в 18:00. Погибшей женщине было 72 года – сообщила полиция.

Предварительно установлено, во время перехода проезжей части на женщину наехал автомобиль Инфинити, от удара женщину-пешехода отбросило под колеса автомобиля Дэу, который двигался во встречном направлении.

Следователи установили, что “Инфинити” управляла 31-летняя жительница Харькова, за рулем автомобиля Дэу находился 56-летний мужчина.

По информации патрульной полиции, водитель “Инфинити” ранее правила дорожного движения не нарушала и к административной ответственности не привлекалась.

Отмечается, что авария произошла в нескольких сотнях метров от резонансного ДТП с другой “Инфинити” несколько дней назад.

Кстати, недавно “НСН” писал: Появилось видео из салона «Инфинити» за несколько минут до смертельного ДТП в Харькове: «Скажу, когда 200 будет»

Напоминаем:

Полиция задержала 16-летнего водителя Инфинити, который на большой скорости выехал на красный свет и спровоцировал смертельную аварию в Харькове.

Отец парня заявил, что сын не виноват и его “хотят сделать преступником”.

28 октября суд взял парня под стражу без права на залог.

Предыстория:

  • Авария произошла около 20:40 26 октября в районе перекрестка улиц Гагарина и Одесской в ​​Харькове.
  • 16-летний водитель Инфинити пытался пересечь перекресток на красный сигнал светофора и столкнулся с машиной Шевроле.
  • В результате аварии 58-летний водитель Шевроле погиб на месте, трое пассажиров Инфинити – двое мужчин 19 лет и 16-летняя девушка с тяжелыми травмами доставлены в больницу.
  • Дочка погибшего в аварии в Харькове 58-летнего водителя Шевроле Анастасия Носова обратилась к неравнодушным людям с просьбой помочь с поиском хорошего адвоката и свидетелей ДТП.
  • Парень неоднократно попадал в поле зрения полиции. Так, в 2019 году, когда ему было 14 лет, у него возник конфликт с женщиной в супермаркете. Подросток выстрелил в нее из травматического пистолета, после чего направил оружие в сторону ее сына.

[:ua]У Харкові вдруге за тиждень сталася смертельна ДТП  за участтю Infiniti – увечері 28 жовтня в аварії загинула жінка-пішохід.

Про це НСН дізнався з повідомлення Української правди.

Як повідомило джерело УП, ДТП сталася приблизно о 18:00. Загиблій жінці було 72 роки – повідомила поліція.

Попередньо встановлено, під час переходу проїжджої частини на пішоходку наїхав автомобіль Інфініті, від удару жінку відкинуло під колеса автівки Деу, що рухалась у зустрічному напрямку.

Слідчі встановили, що “Інфініті” керувала 31-річна мешканка Харкова, за кермом автомобіля Деу перебував 56-річний чоловік.

За інформацією патрульної поліції, водійка “Інфініті” раніше правила дорожнього руху не порушувала та до адміністративної відповідальності не притягалася.

Зазначається, що аварія сталася за кілька сот метрів від резонансного ДТП з іншою “Інфініті” декілька днів тому.

До речі, нещодавно “НСН” писав: З’явилося відео з салону «Інфініті» за кілька хвилин до смертельної ДТП у Харкові: «Скажу, коли 200 буде»

Нагадуємо:

Поліція затримала 16-річного водія Інфініті, який на великій швидкості виїхав на червоне світло і спричинив смертельну аварію у Харкові.

Батько юнака заявив, що син не винен та його “хочуть зробити злочинцем”.

28 жовтня суд взяв хлопця під варту без права на заставу.

Передісторія:

  • Аварія сталася близько 20:40 26 жовтня в районі перехрестя вулиць Гагаріна та Одеської у Харкві.
  • 16-річний водій Інфініті намагався перетнути перехрестя на червоний сигнал світлофора та зіткнувся із машиною Шевроле.
  • Внаслідок аварії 58-річний водій Шевроле загинув на місці, троє пасажирів Інфініті – двоє чоловіків 19 років та 16-річна дівчина із важкими травмами доставлені до лікарні.
  • Дочка загиблого в аварії в Харкові 58-річного водія Шевроле Анастасія Носова звернулася до небайдужих людей із проханням допомогти з пошуком гарного адвоката та свідків ДТП.
  • Хлопець неодноразово потрапляв у поле зору поліції. Так, у 2019 році, коли йому було 14 років, у нього виник конфлікт із жінкою у супермаркеті. Підліток вистрілив у неї із травматичного пістолета, після чого направив зброю у бік її сина.

[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×