Купити квартиру в Дніпрі

У Чернівцях підозрюваний у розбещенні неповнолітніх убив поліцейську під час затримання (ДОПОВНЕНО)

У Чернівцях

Правоохоронці у Чернівцях проводять операцію із затримання підозрюваного в розбещені неповнолітніх. Під час проведення затримання одна поліцейська загинула, ще один поліцейський зазнав поранення.

Як передає НСН, про це повідомив заступник керівника ОП Кирило Тимошенко.

Наразі відомо, що підозрюваний укрився в багатоквартирному будинку. Операція із його затримання триває.

Правоохоронці наразі офіційно не коментували проведення операції.

За даними «Суспільного», у місті перекрили вулицю Воробкевича поблизу школи №27, там працюють правоохоронці. Очевидці повідомили, що чули стрілянину.

Правоохоронці зазначили журналістам, що інформація про поранених чи загиблих дітей є фейком.

Видання «Чернівецький промінь» пише, що внаслідок перестрілки у Чернівцях загинула поліцейська 22 років через вистріл упритул у голову. Нападник нібито стріляв з автомата Калашникова, але офіційного підтвердження цьому немає.

ДОПОВНЕНО. У поліції розповіли, що екіпаж патрульної поліції виїхав на повідомлення про вчинення невідомим розпусних дій на території школи. Заявниця повідомила, що біля школи невідомий чоловік показує статеві органи дітям, розповів очільник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські розпочали огляд прилеглої території. У цей час зловмисник здійснив кілька пострілів із невстановленої зброї в бік правоохоронців. У результаті патрульна поліцейська загинула, а її напарник отримав поранення.

У Чернівцях підозрюваний у розбещенні неповнолітніх убив поліцейську під час затримання (ДОПОВНЕНО)

Запаранюк повідомив, що під час виконання службових обов’язків загинула 22-річна патрульна, молодша лейтенантка поліції Таїсія Татарин.

Дівчина отримала смертельне вогнепальне поранення, а її напарника Олександра Гуцула шпиталізували, наразі йому надається вся необхідна медична допомога.

Таїсія прийшла у лави патрульної поліції в серпні 2020 року.

«У пам’яті всіх, хто її знав і працював разом з нею, Таїсія назавжди залишиться принциповою та чуйною колегою, яка вірно та самовіддано служила Батьківщині та українському народу. Ми висловлюємо наші найглибші співчуття рідним, близьким, друзям, колегам Таїсії», — пише глава ОВА.

Наразі спеціальна поліцейська операція для затримання стрільця триває, на місці перебувають всі профільні служби.

Інформація про те, що дітей взяли у заручники, не відповідає дійсності. Учні навчального закладу перебувають у безпеці, їх забрали рідні, зазначили у поліції.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×