Купити квартиру в Дніпрі

Росіяни готуються до оборони на Херсонщині – мінують берег Дніпра

Росіяни готуються до оборони на Херсонщині - мінують берег Дніпра

Російські війська готуються до оборони на Херсонщині – облаштовують оборонні позиції на лівому березі Дніпра.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу від 25 жовтня, передає НСН.

В районі Горностаївки, інженерно-саперні підрозділи окупантів проводять мінування берегової лінії, залишаючи невеликі проходи для потенційного відступу своїх військ з правого берега.

Тривають заходи “евакуації” місцевих жителів з тимчасово зайнятого Херсона. З правобережної частини міста в населені пункти Генічеськ та Скадовськ вивезено обладнання та персонал усіх банків та окупаційної адміністрації.

Крім того, росіяни викрали обладнання інтернет-провайдерів. “Евакуації” підлягають представники оперативних служб та медичний персонал.

Припинено фінансування окупантами шкіл та забезпечення харчуванням дітей у школах. Зросла кількість грабежів місцевих жителів та випадків мародерства, звітують у Генштабі ЗСУ.

В населений пункт Львове, на заміну евакуйованим колаборантам, перекидають військовослужбовців з числа мобілізованих осіб.

За уточненою інформацією, за останні дні підтверджено знищення п’яти одиниць озброєння і військової техніки та до 110 військовослужбовців окупаційних військ в Запорізькій та Херсонській областях.

Росіяни готуються до оборони на Херсонщині - мінують берег Дніпра

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×