Купити квартиру в Дніпрі

Заплуталася у петлях батута: дитина загинула на дитячому майданчику у Миколаєві

дитина загинула на дитячому майданчику

У Миколаєві маленька дитина загинула на дитячому майданчику. Дівчинка, якій ще не було чотирьох років, заплуталася у петлях батута.

Про це НСН інформує з посиланням на пресслужбу поліції Миколаївської області.

Трагедія на дитмайданчику сталася вчора, 13 травня. Близько 14 години дня до поліції надійшло повідомлення про смерть дитини.

Попередньо встановлено, що дівчинка майже 4-х років гралась на надувному батуті та заплуталася у петлях на стінці одного з відділень батуту. За попередніми висновками експертів, смерть дитини настала внаслідок удушення, повідомив начальник обласного главку поліції Сергій Шайхет.

на дитячому майданчику

Трагічний випадок трапився в дитячому містечку «Казка». Слідчі встановлюють усі обставини події. На період слідства дитяче містечко не працюватиме.

Речниця головного управління Нацполіції області Антоніна Лашта повідомила Суспільному, що слідчі Миколаївського районного управління поліції кваліфікували подію, попередньо, за статтею “Порушення вимог законодавства про охорону праці”.

Заплуталася у петлях батута2

Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого.

Заплуталася у петлях батута1

Ще новини Миколаївщини: Герой кліпу Imagine Dragons – що відомо про 14-річного Сашка з Миколаївщини

Інші новини України: Ігнат відповів, хто причетний до авіакатастроф у Брянській області

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×