Купити квартиру в Дніпрі

“Ми їх битимемо з двох боків” – генерал Марченко про звільнення Херсона

з двох боків

Російських загарбників у Херсоні битимуть «з двох боків», бо там багато містян чекають на українську армію і готові допомагати ЗСУ.

Про це заявив в інтерв’ю Крим.Реалії Дмитро Марченко, генерал-майор ЗСУ, передає НСН.

«Багато жителів Херсона сидять у Херсоні й чекають, коли вони включаться в роботу з того боку. І ми їх битимемо з двох боків. Ті, що спеціально там, не йдуть, сховали зброю, чекають просто сигналу»,каже Марченко.

За словами Марченка, «ніхто не збирається здавати і ніхто не збирається їх залишати, якщо там у когось пробігають думки, що давайте на цьому зупинимо війну – ні, це наша країна, це наші землі».

«Там мої брати живуть. Там наші люди живуть, ми не можемо їх залишити і ми не повинні їх залишити. Якщо ми залишимо, які ми тоді захисники»,сказав генерал.

Нагадуємо, 14 червня радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань в ефірі українського телемарафону повідомив, що бої ведуться у районі села Томина Балка, де війська РФ зосередили кілька батарей реактивної артилерії. Він стверджує, що «українські військові тактично переграють російських», звільняючи захоплені території.

На Херсонщині розвідники ЗСУ ліквідували групу російських десантників і захопили їхню зброю – ОК “Південь”

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×