Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Мажор из Харькова, устроивший смертельное ДТП, ранее стрелял в людей в супермаркете[:ua]Мажор з Харкова, який влаштував смертельну ДТП, раніше стріляв в людей у супермаркеті[:]

[:ru]Мажор Николай Харьковский, устроивший смертельное ДТП в Харькове, может получить срок наказания более восьми лет тюрьмы, предусмотренный инкриминируемой статьей. Это связано с тем, что у подростка непогашена судимость по делу о хулиганстве.


Об этом сообщил представитель прокуратуры Харьковской области Дмитрий Чубенко на брифинге в четверг 28 октября, пишет Сегодня, передает НСН.

Как стало известно, 16-летний Николай уже привлекался к уголовной ответственности за стрельбу в супермаркете, и срок условного наказания еще не истек. Поэтому к приговору ДТП ему могут прибавить еще два года за прежнее преступление. То есть максимальное наказание, которое грозит мажору – 10 лет заключения.

Подробности:

Как сообщалось, 26 октября в Харькове произошла жуткая авария с погибшим. Виновник столкновения на бешеной скорости выехал на перекресток на красный свет.

В соцсетях сообщают, что Николай Харьковский местный мажор, которому накануне купили авто. Об этом НСН узнал из сообщения 24 канала.

К тому же он в 14 лет стрелял в людей из пневматического пистолета – в женщину и парня, имевших к нему претензии.

Случай произошел еще в 2019 году: тогда парню, которого называют Николаем, было всего 14 лет. Местное издание Vgorode писало, что подросток оскорблял девушку и говорил, что она “не его ровня”. Тогда ее старший 19-летний брат и 39-летняя мама решили разобраться с мажором. Встретиться договорились в супермаркете.

“Я к нему подошел и он начал мне угрожать и моей семье. Говорить, что мы – никто, и он засадит нас, и еще потом мы заплатим ему денег”, рассказывал пострадавший.

После таких дерзких разговоров все решили выйти в более тихое место. Однако вдогонку старшим мажор стал стрелять. Как рассказал 19-летний парень, он получил 7 пуль, еще 1 – 2 пули – его мама.

Хвастался автоматами, скоростью и роскошной жизнью

После аварии в соцсетях сразу появились скриншоты с личной страницы виновника ДТП, в инстаграмме он часто показывал свой автомобиль, на котором гонял более 100 километров в час, автоматы в багажнике, дорогой отдых.[:ua]Мажор Микола Харківський, який влаштував смертельну ДТП у Харкові, може отримати строк покарання понад вісім років в’язниці, передбачений статтею, що інкримінується. Це пов’язано з тим, що у підлітка непогашена судимість у справі про хуліганство.

Про це повідомив речник прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко на брифінгу у четвер, 28 жовтня, пише Сьогодні, передає НСН.

Як стало відомо, 16-річний Микола вже притягувався до кримінальної відповідальності за стрілянину в супермаркеті, і термін умовного покарання ще не закінчився. Тому до вироку ДТП йому можуть додати ще два роки за попередній злочин. Тобто максимальне покарання, яке загрожує мажору – 10 років ув’язнення.

Подробиці:

Як повідомлялось, 26 жовтня у Харкові сталася моторошна аварія із загиблим. Винуватець зіткнення на шаленій швидкості виїхав на перехрестя на червоне світло.

У соцмережах повідомляють, що Микола Харківський місцевий мажор, якому лише напередодні купили авто. Про це НСН дізнався з повідомлення 24 каналу.

До того ж він у 14 років стріляв у людей з пневматичного пістолета – у жінку і хлопця, які мали до нього претензії.

Випадок стався ще у 2019 році: тоді хлопцю, якого називають Миколою, було лише 14 років. Місцеве видання Vgorode писало, що підліток ображав дівчину і казав, що вона “не його рівня”. Тоді її старший 19-річний брат і 39-річна мама вирішили розібратися із мажором. Зустрітися домовилися у супермаркеті.

“Я до нього підійшов і він почав мені загрожувати і моїй родині. Говорити, що ми – ніхто і він засадить нас, і ще потім ми заплатимо йому грошей”,розповідав постраждалий.

Після таких зухвалих розмов усі вирішили вийти у тихіше місце. Однак навздогін старшим мажор почав стріляти. Як розповів 19-річний хлопець, він отримав 7 куль, ще 1 – 2 – його мама.

Тоді на місце викликали поліцію і відкрили кримінальне провадження за статтею “Хуліганство”.

Хизування автоматами, швидкістю і розкішним життям

Після аварії у соцмережах одразу з’явилися скриншоти з особистої сторінки винуватця ДТП. В інстаграмі він часто показував своє авто, на якому ганяв понад 100 кілометрів на годину.

Там же він світив купою грошей, автоматами у багажнику, дорогим відпочинком.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×