Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Родители и полиция искали трехлетнего мальчика, который тем временем спал дома в шкафу[:ua]Батьки і поліція шукали трирічного хлопчика, який тим часом спав вдома у шафі[:]

[:ru]В селе Дмитровка Николаевской области родители обратились в полицию, поскольку не смогли найти трехлетнего сына.

Выяснилось, что малыш все это время был в шкафу в одной из комнат дома и не слышал, как его ищут, потому что спал.

Об этом сообщает полиция Николаевской области, пишет Громадское, передает НСН.

Днем 16 мая правоохранители получили сообщение о том, что трехлетний мальчик ушел из дома и не вернулся. На странице полиции области в Facebook были опубликованы приметы ребенка и просьбы помочь в поиске.

«На розыск ребенка был поднят весь личный состав отделения полиции №7 Николаевского районного управления полиции»,позже сообщили правоохранители.

Как выяснилось, трехлетний мальчик на самом деле не покидал дом — просто устал и уснул в шкафу в одной из комнат дома, и не слышал, как его ищут родители.

Ранее, в апреле, в селе Раговка Киевской области в лесу потерялся двухлетний мальчик, и родители, не сумев самостоятельно найти его через 5 часов, обратились в полицию. Ребенка нашли через два дня в пяти километрах от дома.

В полиции напоминают: в случае исчезновения близких или родственников немедленно сообщите об этом по телефону 102.

[:ua]У селі Дмитрівка на Миколаївщині батьки звернулися до поліції, оскільки не змогли знайти трирічного сина.

Згодом з’ясувалося, що хлопчик весь цей час був у шафі в одній із кімнат будинку і не чув, як його шукають, бо спав.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області, пише Громадське, передає НСН.

Удень 16 травня правоохоронці отримали повідомлення про те, що трирічний хлопчик пішов із дому й не повернувся. На сторінці поліції Миколаївщини у Facebook були опубліковані прикмети дитини й прохання допомогти в пошуку.

«На розшук дитини був піднятий увесь особовий склад відділення поліції №7 Миколаївського районного управління поліції», пізніше повідомляли правоохоронці.

Як з’ясувалося, трирічний хлопчик насправді не полишав домівку, а втомився і заснув у шафі в одній із кімнат будинку — і не чув, як його шукають батьки.

Раніше, у квітні, в селі Рагівка, що на Київщині в лісі загубився дворічний хлопчик, і батьки, не змігши самотужки знайти його через п’ять годин, звернулися до поліції. Дитину знайшли за п’ять кілометрів від дому через два дні.

У поліції нагадують у разі зникнення близьких чи рідних негайно повідомити про це за номером 102.

[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×