Купити квартиру в Дніпрі

На Запоріжжі ворожий танк розчавив «Таврію» – серед загиблих дитина (відео)

На Запоріжжі ворожий танк розчавив «Таврію» - серед загиблих дитина (відео)

На Запоріжжі ворожий танк розчавив цивільну «Таврію» з людьми. Серед загиблих – дитина. Про це повідомляє Національна поліція у Запорізькій області, передає НСН.

Транспортний засіб зупинився на узбіччі дороги між селами Оріхівського району. Російські воєнні злочинці танком переїхали «Таврію». Внаслідок загинули двоє дорослих чоловіків, а неповнолітній хлопчик згорів в палаючій автівці.

На автодорозі між селами Нестерянка та Мирне Оріхівського району Запорізької області,  російський військовий танк переїхав автомобіль марки «Таврія». Транспортний засіб з цивільними громадянами, які намагалися виїхати із  небезпечної зони, зупинився на узбіччі.

Внаслідок нелюдського злочину, загинули двоє дорослих чоловіка та неповнолітній хлопчик, який згорів в  палаючій автівці.

Зараз поліція встановлює особи всіх загиблих. Слідчим управлінням  ГУНП в Запорізькій області розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, визначеного у   ч.2 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

На Запоріжжі ворожий танк розчавив «Таврію» – серед загиблих дитина: відео

На Запоріжжі ворожий танк розчавив «Таврію» - серед загиблих дитина (відео)На Запоріжжі ворожий танк розчавив «Таврію» – серед загиблих дитина (відео)

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×