Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]На Киевщине подростка выбросили из поезда на ходу – разыскиваются очевидцы![:ua]На Київщині підлітка викинули з потяга на ходу – розшукуються свідки![:]

[:ru]На Киевщине 17-летнего парня на ходу выбросили из поезда двое неизвестных мужчин. Родные разыскивают свидетелей этого события, передает НСН, ссылаясь на публикацию Ирины Продан в Фейсбуке.

Сообщается, что вопиющий инцидент произошел 30 июля в электропоезде «Киев-Гребенка». Парня избили и выбросили из поезда на ходу. Это произошло примерно в 11:40.

Двое неизвестных мужчин сели на станции “Кучаково”, возможно братья (очень похожи), были одеты только в шорты. Одному на вид примерно 38, другому 43 года. Были выпившие, попросили позвонить. Сын отказал и сразу получил удар по спине, потом в голову… Завязалась драка… На помощь ребенку никто из вагона не вышел. Эти двое выбросили сына на ходу электропоезда за “Новой Розой”, забрали деньги и телефон, – сообщает мать пострадавшего парня.

Приметы нападавших:

  • рост обоих – примерно 190 см,
  • один спортивного телосложения со светлыми кудрявыми волосами, другой худой с короткими волосами черного цвета.

Отмечается, что подросток чудом остался жив.

Мать просит распространить данную информацию максимально, а свидетелей откликнуться.

Контакты: (063)254 32 45 Людмила.

[:ru]На Киевщине подростка выбросили из поезда на ходу - разыскиваются очевидцы![:ua]На Київщині підлітка викинули з потяга на ходу – розшукуються свідки![:]

Кстати, недавно “НСН” писал:

Подростки выясняли отношения с помощью оружия (видео)

На Киевщине мужчину похоронили заживо на местном кладбище

16 человек в легковушке, из них 7 детей в багажнике: подробности смертельного ДТП на Киевщине

 [:ua]На Київщині 17-річного хлопця на ходу викинули з потягу двоє невідомих чоловіків. Рідні розшукують свідків цієї події, передає НСН, посилаючись на допис Ірини Продан у Фейсбуці.

Повідомляється, що кричущий інцидент стався 30 липня в електропоїзді «Київ-Гребінка». Хлопця побили і викинули з потягу на ходу. Це сталося приблизно об 11:40.

Двоє невідомих чоловіків сіли на станції “Кучаково”, можливо брати (дуже схожі), були одягнені тільки в шорти. Одному на вигляд  приблизно 38, іншому 43 роки. Були на підпитку, попросили зателефонувати.  Син відмовив і одразу отримав удар по спині, потім в голову… Зав’язалася бійка… На допомогу дитині ніхто з вагону не вийшов. Ці двоє викинули сина на ходу електропотяга за “Новою Трояндою”, забрали кошти та телефон, – повідомляє мати постраждалого хлопця.

Прикмети нападників:

  • зріст обох – приблизно 190 см,
  • один спортивної тілобудови з світлим кучерявим волоссям, інший худий з коротким волоссям чорного кольору.

Зазначається, що підліток дивом залишився живим.

Мати просить поширити дану інформацію максимально, а свідків відгукнутися.

Контакти: (063)254 32 45 Людмила.

[:ru]На Киевщине подростка выбросили из поезда на ходу - разыскиваются очевидцы![:ua]На Київщині підлітка викинули з потяга на ходу – розшукуються свідки![:]

До речі, нещодавно “НСН” писав:

Підлітки з’ясовували стосунки за допомогою зброї (відео)

На Київщині чоловіка поховали живцем на місцевому кладовищі

16 людей в легковику, з них 7 дітей в багажнику: подробиці смертельної ДТП на Київщині[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×