Купити квартиру в Дніпрі

Зеленський прокоментував удар ЗСУ по Антонівському мосту

Зеленський прокоментував удар ЗСУ по Антонівському мосту

Президент України Володимир Зеленський прокоментував удар ЗСУ по Антонівському мосту. Він запевнив, що після повернення української влади всі переправи відновлять.

Про це голова держави сказав у своєму вечірньому відеозверненні 27 липня. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті “Громадське”.

«Щодо Антонівського мосту в Херсоні та інших переправ в області. Звичайно, всі вони будуть відбудовані, але вже нами. Робимо все для того, щоб в окупантів не залишалося жодних логістичних можливостей на нашій землі», сказав президент.

Він переконаний, що які б плани не мали окупанти — «ми їх зламаємо».

«І будемо звільняти нашу територію воєнними, дипломатичними та всіма іншими доступними інструментами, поки не вийдемо на законні кордони України», наголошує Зеленський.

Нагадаємо, 26 липня ЗСУ завдали удару по стратегічному для російсько-окупаційних військ Антонівському мосту через Дніпро в Херсоні. Унаслідок цього, за даними противника, міст перекрили.

«Міст не зруйновано, але через завдані руйнування ним пересуватися неможливо. Цим самим ЗСУ зруйнували логістичні й транспортні шляхи окупантів», повідомили у Херсонській ОВА.

Також ЗСУ завдали ракетних ударів по інших переправах області.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×