Купити квартиру в Дніпрі

«Роздягнули і фотографували» – священики УПЦ прокоментували обшуки СБУ

прокоментували обшуки СБУ

Священники Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ прокоментували обшуки СБУ, повідомляє НСН. Нагадаємо, обшуки 25 листопада пройшли, зокрема, у Свято-Миколаївському соборі.

За словами архимандрита Никити, о 7-й годині ранку правоохоронці увірвались в приміщення, вивели всіх з кімнат, приставили до стіни, роздягнули та фотографували. Обшуки тривали 12 годин.

«О 7:00 ми почули незрозумілі звуки. Виламали двері. Нас вивели зі своїх кімнат, усіх, хто перебував у єпархії, приставили до стіни, роздягнули й виявляється сфотографували», сказав священник.

Архимандрит Микита не прокоментував знайдені документи про російські громадянства та «методички» з Москви. Але він пообіцяв надати більше інформації про обшуки.

Священники Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ прокоментували обшуки СБУ

Зазначимо, під час обшуку співробітники СБУ застали момент фізичної близькості секретаря Чернівецької єпархії УПЦ МП Архімандрита Никити з 17-річним хлопцем, який співає в місцевому хорі. Напередодні, 23 листопада архімандрита Никиту синод УПЦ обрав єпархіальним архієреєм Івано-Франківської єпархії – замість митрополита Івано-Франківського і Коломийського Серафима, який утік до Росії.

Джерело – сайт «Суспільне»

У Києво-Печерській Лаврі прокоментували скандал через співи про «матушку-Русь»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×