Купити квартиру в Дніпрі

По Дніпру на крижині, що відкололася віднесло 8 осіб

8 осіб віднесло на крижині, що відкололася

У Черкаській області на Дніпрі на крижині, що відкололася, віднесло людей. 8 рибалок виявилися далеко від берега та не могли самостійно дістатися до суші

У Золотоніському районі Черкаської області на Дніпрі відкололася крижина, на якій у цей момент перебувало вісім людей. Про це йдеться у повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДержНС) у Facebook від 20 лютого. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Українські Новини.

Повідомлення про людей на крижині надійшло сьогодні з ранку. Рибалки опинилися на відстані 200 метрів від берега і не могли самостійно дістатись суші.

8 чоловік віднесло на крижині, що відкололася

“20 лютого о 10:14 в чергову зміну оперативно-координаційного центру надійшло повідомлення про те, що в акваторії річки Дніпро, в районі села Жовнине на крижині на відстані 200 метрів від берега знаходиться 8 осіб, які не можуть самостійно дістатися берега. Станом на 12:35 за допомогою 3 надувних човнів місцевих рибалок, людей було знято з крижини та транспортовано на берег під супроводом відділення пошукових водолазних робіт АРЗ СП”, – сказано в повідомленні ДСНС.

Медична допомога нікому з доставлених до берега не знадобилася.

Двоє підлітків провалилися під кригу у Дніпрі: один загинув

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×