Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]На Прикарпатье в многоэтажке взорвалась граната, погиб мужчина[:ua]На Прикарпатті в багатоповерхівці вибухнула граната, загинув чоловік[:]

[:ru]В Ивано-Франковской области в результате взрыва гранаты погиб мужчина.

В городе Калуш (Ивано-Франковская) область взорвалась граната в квартире пятиэтажки. В результате инцидента погиб 51-летний мужчина. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте Скептик.

«Вчера в 20:15 в полицию поступило сообщение от мужчины о том, что в квартире он обнаружил своего сына с телесными повреждениями», — говорится в сообщении пресс-центра полиции Ивано-Франковской области.

[:ru]На Прикарпатье в многоэтажке взорвалась граната, погиб мужчина[:ua]На Прикарпатті в багатоповерхівці вибухнула граната, загинув чоловік[:]

Как впоследствии установили правоохранители, жители дома около 16:00 услышали звук, похожий на взрыв, но не сориентировались, где он прозвучал.

Определив место инцидента, было обнаружено тело 51-летнего мужчины, который скончался от травм, предположительно — полученных в результате взрыва гранаты.

Как сообщают местные СМИ, погибшим является ветеран АТО.

На месте происшествия работают криминалисты, они изъяли остатки взрывного устройства, их направят на проведение экспертизы.

Открыто уголовное дело по предварительной квалификации — ч. 1 ст. 115 (умышленное убийство с дополнительной квалификацией — несчастный случай) и ч. 1 ст. 263 (незаконное обращение с оружием, боеприпасами или взрывчатыми веществами) УКУ.

Продолжаются следственные действия.

Кстати, недавно “НСН” писал: Мужчина подорвался на ручной гранате – состояние крайне тяжелое (видео)

 

 

 

 

 

 

 [:ua]В Івано-Франківській області в результаті вибуху гранати загинув чоловік.

У місті Калуш (Івано-Франківська) область вибухнула граната в квартирі п’ятиповерхівки. В результаті інциденту загинув 51-річний чоловік. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Скептик.

«Вчора о 20:15 в поліцію надійшло повідомлення від чоловіка про те, що в квартирі він виявив свого сина з тілесними ушкодженнями», — йдеться в повідомленні прес-центру поліції Івано-Франківської області.

[:ru]На Прикарпатье в многоэтажке взорвалась граната, погиб мужчина[:ua]На Прикарпатті в багатоповерхівці вибухнула граната, загинув чоловік[:]

Як згодом встановили правоохоронці, мешканці будинку близько 16:00 почули звук, схожий на вибух, але не зорієнтувалися, де він пролунав.

Визначивши місце інциденту, було виявлено тіло 51-річного чоловіка, який помер від травм, імовірно отриманих в результаті вибуху гранати.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, загиблим є ветеран АТО.

На місці події працюють криміналісти, вони вилучили залишки вибухового пристрою, їх спрямують на проведення експертизи.

Відкрито кримінальну справу за попередньої кваліфікації — 1 ч. ст. 115 (умисне вбивство з додатковою кваліфікацією — нещасний випадок) і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Тривають слідчі дії.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Чоловік підірвався на ручній гранаті – стан вкрай важкий (відео)

 

 

 

 

 

 

 [:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×