Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]На Харьковщине девушка нюхала порошок с младенцем на руках (видео)[:ua]На Харківщині дівчина нюхала порошок з немовлям на руках (відео)[:]

[:ru]В соцсетях появился видеоролик, на котором молодая девушка нюхала порошок белого цвета. При этом на руках она держит 5-месячного ребенка

Журналисты сообщают, что местные правоохранители изучили видеоматериал, опубликованные в соцсетях, и собираются через суд добиться лишения женщины родительских прав. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте ФОКУС.

Жителей города Люботин, что в Харьковской области, возмутил выложенный в соцсетях видеоролик, на котором 18-летняя мать употребляет белый порошок, похожий на наркотическое вещество. При этом она держит на руках 5-месячного ребенка.  За месяц до этого случая горе-мать ушла в запой, пока ее ребенок лежал в больнице. Полиция и соответствующие службы уже уведомлены. Видео опубликовал телеграм-канал Новини.LIVE Kharkiv.

Также журналисты утверждают, что местные правоохранители изучили видео и собираются лишить мать родительских прав. В своих комментариях большинство пользователей раскритиковали девушку и предложили свою помощь ребенку.

Кстати, недавно “НСН” писал:

На Харьковщине девочка из детдома попала в больницу с переломом ключицы– детей бьют битой

Итальянцы бросили младенец, рожденный суррогатной мамой из Украины

В Харькове мать избила 4-летнего сына – видео транслировалось в Instagram[:ua]У соцмережах з’явився відеоролик, на якому молода дівчина нюхала порошок білого кольору. При цьому на руках вона тримає 5-місячну дитину

Журналісти повідомляють, що місцеві правоохоронці вивчили відеоматеріал, опублікований в соцмережах, і збираються через суд домогтися позбавлення жінки батьківських прав. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті ФОКУС.

Жителів міста Люботин, що в Харківській області, обурив викладений в соцмережах відеоролик, на якому 18-річна мати вживає білий порошок, схожий на наркотичну речовину. При цьому вона тримає на руках 5-місячну дитину. За місяць до цього випадку горе-мати пішла в запій, поки її дитина лежала в лікарні. Поліція і відповідні служби вже повідомлені. Відео опублікував телеграм-канал Новини.LIVE Kharkiv.

Також журналісти стверджують, що місцеві правоохоронці вивчили відео і збираються позбавити матір батьківських прав. У своїх коментарях більшість користувачів розкритикували дівчину і запропонували свою допомогу дитині.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

На Харківщині дівчинка з дитбудинку потрапила до лікарні з переломом ключиці– дітей б’ють битою

Італійці кинули немовля, народжене сурогатною мамою з України

У Харкові мати побила 4-річного сина – відео транслювалося в Instagram[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×