Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]На Херсонщине сотрудник полиции погиб на месте вызова[:ua]На Херсонщині співробітник поліції загинув на місці виклику[:]

[:ru]Полицейский и медработник на месте вызова получили ранения ножом – сотрудник полиции погиб.

На Херсонщине сотрудник полиции погиб на месте вызова после смертельного ранения. Вместе с ним получил ранения медработник, инцидент произошел утром 15 августа. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте UA.NEWS.

К сотрудникам полиции обратилась утром жительница села Веселого. Женщина сообщила, что у ее сына произошел разлад психической болезни. На место выехали подразделение быстрого реагирования и медики.

[:ru]На Херсонщине сотрудник полиции погиб на месте вызова[:ua]На Херсонщині співробітник поліції загинув на місці виклику[:]

«Когда полицейский и медработник зашли во двор, больной человек, взломав дверь, с ножом в руках выбежал наружу и нанес ножевые ранения фельдшеру и 43-летнему старшему сержанту полиции. К сожалению, полицейский от полученного ранения по дороге в больницу умер. Жизни медработника угрозы нет», – сообщили в полиции Херсонской области.

Правоохранители задержали подозреваемого, инцидент квалифицировали по ст. 348 Уголовного кодекса Украины. Мужчине грозит от девяти до пятнадцати лет лишения свободы или пожизненное заключение.

Кстати, недавно “НСН” писал: Под Львовом произошло ДТП с участием автомобиля полиции (видео)

 

 [:ua]Поліцейський та медпрацівник на місці виклику отримали поранення ножем – співробіник поліції загинув.

На Херсонщині співробітник поліції загинув на місці виклику після смертельного поранення. Разом з ним отримав поранення медпрацівник, інцидент стався вранці 15 серпня.  Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті UA.NEWS.

До співробітників поліції звернулася вранці мешканка села Веселого. Жінка повідомила, що у її сина відбувся розлад психічної хвороби. На місце виїхали підрозділ швидкого реагування і медики.

[:ru]На Херсонщине сотрудник полиции погиб на месте вызова[:ua]На Херсонщині співробітник поліції загинув на місці виклику[:]

«Коли поліцейський і медпрацівник зайшли у двір, хвора людина, зламавши двері, з ножем в руках вибігла назовні та нанесла ножові поранення фельдшеру і 43-річному старшому сержанту поліції. На жаль, поліцейський від отриманого поранення по дорозі в лікарню помер. Життю медпрацівника загрози немає», – повідомили в поліції Херсонської області.

Правоохоронці затримали підозрюваного, інцидент кваліфікували за ст. 348 Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує від дев’яти до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

 

До речі, нещодавно “НСН” писав: Під Львовом сталася ДТП за участю автомобіля поліції (відео)

 

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×