Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]На Днепропетровщине трагически погиб подросток – он надышался газом из баллона ради видео в ТікТок[:ua]На Дніпропетровщині трагічно загинув підліток – він надихався газу з балону заради відео в ТікТок[:]

[:ru]На Днепропетровщине умер 15-летний парень – ради «эксперимента» он надышался газом из баллона

На Днепропетровщине на днях трагически погиб подросток. Парень надышался газом из баллона, который с друзьями купил в супермаркете. Смерть наступила за считанные минуты, медикам осталось лишь констатировать ее. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте Новости LIVE

[:ru]На Днепропетровщине трагически погиб подросток - он надышался газом из баллона ради видео в ТікТок[:ua]На Дніпропетровщині трагічно загинув підліток – він надихався газу з балону заради відео в ТікТок[:]

Подросток умер, надышавшись газом из баллона

Известно, что трагический случай произошел еще 12 сентября в городе Першомайск. Местные СМИ пишут, что подросток вместе с друзьями приобрел газовый баллон небольшого объема в магазине.

После этого они отправились на окраину города, где студент первого курса Украинско-Американского лицея открыл клапан и начал вдыхать газ ради развлечения. Потом Николай упал, и через считанные минуты умер.

Следователи начали уголовное производство по ст. 115 с пометкой “Несчастный случай”. Все детали и обстоятельства трагедии устанавливаются правоохранителями.

Впоследствии стало известно, что ребята устроили “эксперимент” с газом ради ролика для TikTok.

По информации ТСН устройство после трагедии сняли с продажи в супермаркете, а купила его 14-летняя девушка погибшего.

Продавщица пояснила, что она знала о запрете продажи детям таких баллонов, однако девушка Николая указала, что уже совершеннолетняя, а женщина ей поверила.

“Это первый раз. Никогда не было, чтобы они брали их. Переспросили. Они сказали: “Мы для ТикТока, для прикола”, как она объяснила. На этом все и закончилось”, – рассказала администратор супермаркета.

 

Кстати, недавно “НСН” писал: Потерял сознание и впал в кому: в Днепре у школьника случился инсульт

 

 

 

 

 

 [:ua]На Дніпропетровщині помер 15-річний хлопець   – задля «експерименту» він надихався газу з балону

На Дніпропетровщині днями трагічно загинув підліток. Хлопець надихався газом з балону, який із друзями купив в супермаркеті. Смерть настала за лічені хвилини, медикам залишилося лише її констатувати. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Новини LIVE

[:ru]На Днепропетровщине трагически погиб подросток - он надышался газом из баллона ради видео в ТікТок[:ua]На Дніпропетровщині трагічно загинув підліток – він надихався газу з балону заради відео в ТікТок[:]

Підліток помер, надихавшись газу з балону

Відомо, що трагічний випадок стався ще 12 вересня у місті Першотравенськ. Місцеві ЗМІ пишуть, що підліток разом із друзями придбали газовий балон невеликого обсягу у магазині.

Після цього вони вирушили на околицю міста, де студент першого курсу Українсько-Американського ліцею відкрив клапан та почав вдихати газ задля розваги. Потім Микола впав, і через лічені хвилини помер.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 115 з позначкою “Нещасний випадок”. Усі деталі та обставини трагедії встановлюються правоохоронцями.

Згодом стало відомо, що хлопці влаштували “експеримент” з газом заради ролику для TikTok.

За інформацією ТСН пристрій після трагедії зняли з продажу у супермаркеті, а купила його 14-річна дівчина загиблого.

Продавчиня пояснила, що вона знала про заборону продажу дітям таких балонів, однак дівчина Миколи вказала, що вже повнолітня, а жінка їй повірила.

“Це перший раз. Ніколи не було, щоб вони брали їх. Перепитали. Вони сказали: “Ми для Тік-Тока, для прикола”, як вона пояснила. На цьому все і закінчилося”, – розповіла адміністраторка супермаркету.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Втратив свідомість і впав у кому: у Дніпрі у школяра стався інсульт

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×