Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]На Черкащине мужчину приговорили к трем годам лишения свободы за убийство 4-месячного сына [:ua]На Черкащині чоловіка засудили до трьох років позбавлення волі за вбивство 4-місячного сина[:]

[:ru]В Черкасской области суд вынес приговор мужчине, который убил своего 4-месячного сына

Суд в пгт. Маньковка рассматривал дело в закрытом режиме. Подсудимый вину признал полностью и искренне раскаялся. Суд учел то, мужчина способствовал раскрытию преступления и пытался реанимировать младенца. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте Украина Криминальная.

Поэтому обвиняемого признали виновным в совершении преступления по ч. 1 ст. 119 Уголовного кодекса («убийство по неосторожности») и назначил наказание в виде трех лет лишения свободы.

Во время судебного разбирательства установлено, что обвиняемый жил с женой и 4-месячным сыном в селе Летичевка Уманского района. Мальчика он не любил, поскольку предполагал, что тот ему не родной, а его жена «нагуляла» ребенка на стороне.

Как сообщал УНИАН, 9 января малыш сильно плакал мужчина взял его на руки, чтобы успокоить, но младенец не переставал плакать. Мужчина разозлился и бросил ребенка на кровать. Падая, малыш ударился головой о быльце кровати. В результате удара младенец получил черепно-мозговую травму и кровоизлияние в мозг. Ребенка пытались спасти сначала родители, а потом медики, но безуспешно.

Тогда гибель четырехмесячного мальчика, квалифицировали как убийство по неосторожности.

Кстати, недавно “НСН” писал: Лишение родительских прав – в каких случаях применяется в Украине

 

 

 

 

 [:ua]У Черкаській області суд виніс вирок чоловікові, який убив свого 4-місячного сина

Суд в смт. Маньківка розглядав справу в закритому режимі. Підсудний вину визнав повністю та щиро розкаявся. Суд врахував те, чоловік сприяв розкриттю злочину і намагався реанімувати немовля. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті “Україна Кримінальна”.

Тому обвинуваченого визнали винним у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу («вбивство з необережності») і призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

Під час судового розгляду встановлено, що обвинувачений жив з дружиною і 4-місячним сином у селі Летичевка Уманського району. Хлопчика він не любив, оскільки припускав, що той йому не рідна, а його дружина «нагуляла» дитини на стороні.

Як повідомляв УНІАН, 9 січня малюк сильно плакав чоловік взяв його на руки, щоб заспокоїти, але немовля не переставав плакати. Чоловік розлютився і кинув дитину на ліжко. Падаючи, малюк вдарився головою об бильце ліжка. В результаті удару немовля отримав черепно-мозкову травму і крововилив у мозок. Дитину намагалися врятувати спочатку батьки, а потім медики, але безуспішно.

Тоді загибель чотиримісячного хлопчика, кваліфікували як вбивство по необережності.

до Речі, нещодавно “НСН” писав: Позбавлення батьківських прав – в яких випадках застосовується в Україні

 

 

 

 

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×