Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Языковой скандал в магазине – клиентке отказали в обслуживании[:ua]Мовний скандал у магазині – відмовили клієнтці в обслуговуванні[:]

[:ru]В одном из магазинов Харькова отказались обслуживать клиентку которая разговаривает на украинском

В Харькове разгорелся очередной языковой скандал. Продавец киоска “Колос. Долина вкуса” не захотела обслуживать женщину после того, как она заговорила с ней на украинском языке. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте Диалоги.

[:ru]Языковой скандал в магазине – клиентке отказали в обслуживании[:ua]Мовний скандал у магазині – відмовили клієнтці в обслуговуванні[:]

Жительница Харькова Оксана Волна делала покупку в магазине и на вопрос продавщицы, есть ли у нее мелкие деньги она ответила, что мелочь она ищет только для тех, кто обслуживает ее на украинском языке.

После этого сотрудница магазина начала кричать и хамить женщине, она отобрала у нее пакет с товаром и бросила ее 100 гривен обратно.

“Она начала кричать, чтобы я катилась к Бандерштадту, что она русская, приехала из России, и никакого украинского здесь не будет”, – рассказала Оксана.

Женщина ушла, но потом пришла с дочерью, которая помогла ей снять на видео продавщицу и ее манеру общения.

“Теперь у меня на руках доказательство ее поведения. Вы можете заценить. И да, я готовлю официальную жалобу. И не только омбудсмену. Я хотела уладить конфликт, но ее начальница бросила трубку со словами “Говорите на украинском? До свидания!”, – добавила она.

Кстати, недавно “НСН” писал: ОПЗЖ очередной раз возобновила памятник дружбы народов Украины и России, но его снова снесли

 

 [:ua]У одному із магазинів Харкова  відмовилися обслуговувати клієнтку яка розмовляє українською

У Харкові розгорівся черговий мовний скандал. Продавець кіоску “Колос. Долина смаку” не захотіла обслуговувати жінку після того, як вона заговорила з нею українською мовою. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Діалоги.

[:ru]Языковой скандал в магазине – клиентке отказали в обслуживании[:ua]Мовний скандал у магазині – відмовили клієнтці в обслуговуванні[:]

Мешканка Харкова Оксана Хвиля робила покупку в магазині і на питання продавчині, чи є у неї дрібні гроші вона відповіла, що дріб’язок вона шукає тільки для тих, хто обслуговує її українською мовою.

Після цього працівниця магазину почала кричати і грубіянити жінці, вона відібрала у неї пакет із товаром і кинула її 100 гривень назад.

“Вона почала кричати, щоб я котилася до Бандерштадту, що вона росіянка, приїхала з Росії, і ніякої української тут не буде”, – розповіла Оксана.

Жінка пішла, але потім прийшла з дочкою, яка допомогла їй зняти на відео продавчиню і її манеру спілкування.

“Тепер у мене на руках доказ її поведінки. Ви можете зацінити. І так, я готую офіційну скаргу. І не тільки омбудсмену. Я хотіла залагодити конфлікт, але її начальниця кинула трубку зі словами “Розмовляєте українською? До побачення!”, – додала вона.

 

До речі, нещодавно “НСН” писав: ОПЗЖ черговий раз відновила пам’ятник дружби народів України і Росії, але його знову знесли

 

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×