Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Мужчина «похитил» ребенка у бывшей жены – семейная драма обернулась громким скандалом (ВИДЕО)[:ua]Чоловік «викрав» дитину у колишньої дружини – сімейна драма обернулася гучним скандалом (ВІДЕО)[:]

[:ru]Под Киевом мужчина забрал трехлетнего сына со двора своей бывшей жены без ее ведома, и увез к себе – мать вызвала полицию

Мать ребенка подняла тревогу и вызвала полицию относительно “похищения” маленького Димы, и правоохранители уже выяснили местоположение обоих, а также открыли уголовное производство по ст. 356 по самоуправству. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте РБК Украина.

[:ru]Мужчина «похитил» ребенка у бывшей жены - семейная драма обернулась громким скандалом (ВИДЕО)[:ua]Чоловік «викрав» дитину у колишньої дружини - сімейна драма обернулася гучним скандалом (ВІДЕО)[:]

Инцидент произошел на днях в селе Богдановка Броварского района.

Также правоохранители отметили, что ребенок находится с отцом, угрозы его жизни и здоровью нет.

Пара раньше проживала в гражданском браке, но около года назад расстались. Согласно решению исполнительного комитета Великодымерского поселкового совета, мужчине было позволено посещать ребенка в определенное время в присутствии матери.

После того как отец “выкрал” своего сына у матери, 13 сентября полиция приняла решение о передаче материалов в органы опеки и попечительства для принятия решения о привлечении отца к административной ответственности по ч. 5 ст. 184 КоАП.

По словам матери ребенка Юлии, ее бывший муж Евгений устроил целую спецоперацию, чтобы забрать сына, говорится в сюжете ТСН.

Женщина добавила, что у ее 8-летней дочери (Евгений ее удочерил), на глазах у которой и происходило такое “похищение”, до сих пор паническая атака. Она вспомнила, что мужчина неоднократно угрожал, что отберет у нее их общего сына Диму.

Также Юлия рассказала, что на алименты не подавала, но бывший муж сам выплачивал деньги на сына.

Видео: мама ребенка показала кадры, как бывший муж увез сына      

В то же время Евгений, по специальности педиатр, объяснил свои действия необходимостью экстренно заняться здоровьем мальчика, так как нужно обследование и лечение по задержке развития.

“Приехав вчера на свидание к сыну, я увидел, что он очень болен (простуда у маленьких детей может протекать с осложнениями). Что интересно – Юлия этого не отрицает, но пытается использовать против меня. Так, родители, и особенно родители-врачи, могут справиться с большей частью ОРВИ, но здесь под вопросом госпитализация. Сразу же я записал ребенка к врачу, но не смог уговорить Юлю съездить вместе. Далее действовал по ситуации, думая только о его здоровье. Ребенок всегда в это время была со мной рядом, и мы смогли вчера попасть к компетентному специалист “, – рассказал отец.

Мужчина добавил, что обследование у педиатра подтвердило серьезность его опасений относительно здоровья, а также “неэффективность принятых мамой мероприятий – и по экстренным вопросам ОРВИ, и по задержке развития”.

“Сейчас я его лечу по вчерашним рекомендациям, и уже есть положительный эффект. В случае возможного ухудшения состояния – будем госпитализироваться, как нам вчера сказали. Дима накормлен, чистый, спокойный, отдыхает и играет”, – уверяет Евгений.

Теперь в деле суд должен расставить все точки над “і”, окончательно определив место жительства ребенка.

Кстати, недавно “НСН” писал: В Харькове мать три месяца не выпускала дочь из квартиры – ребенка освободили спасатели

 

 

 

 [:ua]Під Києвом чоловік забрав трирічного сина з двору своєї колишньої дружини без її відома, і відвіз до себе – мати викликала поліцію

Мати дитини підняла тривогу і викликала поліцію щодо “викрадення” маленького Діми, і правоохоронці вже з’ясували розташування обох, а також відкрили кримінальне провадження за ст. 356 по самоправності. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті РБК-Україна.

[:ru]Мужчина «похитил» ребенка у бывшей жены - семейная драма обернулась громким скандалом (ВИДЕО)[:ua]Чоловік «викрав» дитину у колишньої дружини - сімейна драма обернулася гучним скандалом (ВІДЕО)[:]

Інцидент трапився днями в селі Богданівка Броварського району.

Також правоохоронці зазначили, що дитина перебуває з батьком, загрози його життю та здоров’ю немає.

Пара раніше проживала в цивільному шлюбі, але близько року тому розлучилася. Згідно з рішенням виконавчого комітету Великодимерської селищної ради, чоловікові було дозволено відвідувати дитину в певний час у присутності матері.

Після того як батько “викрав” свого сина у матері, 13 вересня поліція прийняла рішення про передачу матеріалів до органів опіки та піклування для прийняття рішення про притягнення батька до адміністративної відповідальності за ч. 5 ст. 184 КПаП.

За словами матері дитини Юлії, її колишній чоловік Євген влаштував цілу спецоперацію, щоб забрати сина, йдеться в сюжеті ТСН.

Жінка додала, що у її 8-річної доньки (Євген її удочерив), на очах у якої і відбувалося таке “викрадення”, досі панічна атака. Вона згадала, що чоловік неодноразово погрожував, що забере в неї їх спільного сина Діму.

Також Юлія розповіла, що на аліменти не подавала, але колишній чоловік сам виплачував гроші на сина.

Відео: мама дитини показала кадри, як колишній чоловік відвіз сина

У той же час Євген, за фахом педіатр, пояснив свої дії необхідністю терміново зайнятися здоров’ям хлопчика, так як потрібно обстеження та лікування через затримку розвитку.

“Приїхавши вчора на побачення до сина, я побачив, що він дуже хворий (застуда у маленьких дітей може протікати з ускладненнями). Що цікаво – Юлія цього не заперечує, але намагається використати проти мене. Так, батьки, і особливо батьки-лікарі, можуть впоратися з більшою частиною ГРВІ, але тут під питанням госпіталізація. Відразу ж я записав дитину до лікаря, але не зміг умовити Юлю з’їздити разом. Далі діяв по ситуації, думаючи тільки про його здоров’я. Дитина завжди була зі мною поруч, і ми змогли вчора потрапити до компетентного фахівця “, – розповів батько.

Чоловік додав, що обстеження у педіатра підтвердило серйозність його побоювань щодо здоров’я, а також “неефективність прийнятих мамою заходів – і за екстреним питання ГРВІ, і по затримці розвитку”.

“Зараз я його лікую по вчорашнім рекомендаціям, і вже є позитивний ефект. У разі можливого погіршення стану – будемо госпіталізуватися, як нам вчора сказали. Діма нагодований, чистий, спокійний, відпочиває і грає”, – запевняє Євген.

Тепер у справі суд має розставити всі крапки над “і”, остаточно визначивши місце проживання дитини.

До речі, нещодавно “НСН” писав: У Харкові мати три місяці не випускала дочка з квартири – дитину визволили рятувальники

 

 

 

 [:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×