Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Мужчина выбросил из окна женщину – ЧП в столице[:ua]Чоловік викинув з вікна жінку – НС у столиці[:]

[:ru]В Киеве мужчина выбросил женщину с 7-го этажа – ему грозит до 15 лет тюрьмы

Столичные правоохранители задержали мужчину, который выбросил сожительницу из окна из-за конфликта. Трагедия произошла в Деснянском районе столицы по ул. Оноре де Бальзака. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте Соцпортал.

[:ru]Мужчина выбросил из окна женщину – ЧП в столице[:ua]Чоловік викинув з вікна жінку – НС у столиці[:]

Стало известно, что вчера в полицию Киева обратилась местная жительница с сообщением о том, что с 7-го этажа многоэтажки на улице Оноре де Бальзака мужчина вытолкал женщину, которая после падения упала на землю и погибла.

Сообщается, что злоумышленник проживал вместе с женщиной в съемной квартире. Между мужчиной и потерпевшей возник конфликт, в ходе которого фигурант вытолкал женщину за пределы балкона. 37-летняя киевлянка не удержалась и упала с высоты 7-го этажа. Врачи констатировали смерть потерпевшей.

Полицейские задержали 55-летнего уроженца Донбасса. Выяснилось, что мужчина ранее привлекался к уголовной ответственности за совершение разбойного нападения. За решеткой он может провести до пятнадцати лет.

Кстати, недавно “НСН” писал: На Киевщине подростка выбросили из поезда на ходу – разыскиваются очевидцы!

 [:ua]У Києві чоловік викинув жінку з 7-го поверху – йому загрожує до 15 років в’язниці

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який викинув співмешканку з вікна через конфлікт. Трагедія сталася в Деснянському районі столиці по вул. Оноре де Бальзака. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Соцпортал.

[:ru]Мужчина выбросил из окна женщину – ЧП в столице[:ua]Чоловік викинув з вікна жінку – НС у столиці[:]

Стало відомо, що вчора в поліцію Києва звернулася місцева жителька з повідомленням про те, що з 7-го поверху багатоповерхівки на вулиці Оноре де Бальзака чоловік виштовхнув жінку, яка після падіння впала на землю і загинула.

Повідомляється, що зловмисник проживав разом з жінкою в орендованій квартирі. Між чоловіком і потерпілою виник конфлікт, в ході якого фігурант виштовхнув жінку за межі балкону. 37-річна киянка не втрималася і впала з висоти 7-го поверху. Лікарі констатували смерть потерпілої.

Поліцейські затримали 55-річного уродженця Донбасу. З’ясувалося, що чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбійного нападу. За ґратами він може провести до п’ятнадцяти років.

До речі, нещодавно “НСН” писав: На Київщині підлітка викинули з потяга на ходу – розшукуються очевидці!

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×