Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Отец случайно проломил голову годовалому сыну – несчастье на Херсонщине[:ua]Батько випадково проломив голову однорічному сину – нещастя на Херсонщині[:]

[:ru]В Херсоне молодой отец случайно проломил голову годовалому сыну. Об этом НСН сообщает, ссылаясь на Обозрєватєль. Малыш выжил просто чудом.

Молодой житель Херсона проломил голову своему сыну, которому не исполнилось еще и года, во время занятий спортом.

Об инциденте сообщили местные Telegram-каналы. Они ссылаются на собственные источники. В сети пишут, что 20-летний отец малыша занимался зарядкой. Не заметив мальчика, который находился у него за спиной, он случайно ударил его ногой по голове. Малыш только недавно научился ходить.

[:ru]Отец случайно проломил голову годовалому сыну - несчастье на Херсонщине[:ua]Батько випадково проломив голову однорічному сину – нещастя на Херсонщині[:]

Ребенка каретой скорой помощи госпитализировали в больницу. Во время осмотра медики диагностировали у мальчика пролом теменной кости. Отмечается, что малыш чудом выжил.

“Ребенок маленький, черепная коробка слабенькая. От удара он получил травму. Произошло это, когда мужчина занимался спортом. Данный факт зарегистрирован, проводятся проверки”, — сообщили в Нацполиции Херсонской области.

“Для этого существуют специальные заборчики, дверь наконец”, “Жаль. И ребенка, и отца. Надеюсь, все будет хорошо и папа научится смотреть по сторонам”, – комментируют в сети херсонцы.

Фото – иллюстративные, из открытых источников

Кстати, недавно “НСН” писал:

В Крыму тигр напал на годовалого ребенка и откусил ему палец

В Днепре сгорел дом – 8 детей остались без крыши над головой

Отец убил 3-летнего сына, чтобы отомстить – шокирующий жестокий преступление (ФОТО)[:ua]У Херсоні молодий батько випадково проломив голову однорічному сину. Про це НСН повідомляє, посилаючись на Обозрєватєль. Малюк вижив просто дивом.

Молодий житель Херсона проломив голову своєму сину, якому не виповнилося ще й року, під час занять спортом.

Про інцидент повідомили місцеві Telegram-канали. Вони посилаються на власні джерела. У мережі пишуть, що 20-річний батько малюка займався зарядкою. Не помітивши, хлопчика, який знаходився у нього за спиною, він випадково вдарив його ногою по голові. Малюк тільки недавно навчився ходити.

[:ru]Отец случайно проломил голову годовалому сыну - несчастье на Херсонщине[:ua]Батько випадково проломив голову однорічному сину – нещастя на Херсонщині[:]

Дитину каретою швидкої допомоги госпіталізували до лікарні. Під час огляду медики діагностували у хлопчика пролом тім’яної кістки. Зазначається, що малюк дивом вижив.

“Дитина маленька, черепна коробка слабенька. Він вдарився і отримав травму. Сталося це, коли чоловік займався спортом. Даний факт зареєстрований, проводяться перевірки”, — повідомили в Нацполіції Херсонської області.

“Для цього існують спеціальні парканчики, двері зрештою”, “Шкода. І дитину, і батька. Сподіваюся, все буде добре і тато навчиться дивитися на всі боки”, – коментують у мережі херсонці.

Фото – ілюстративні, із відкритих джерел

До речі, нещодавно “НСН” писав:

В Криму тигр напав на однорічну дитину і відкусив їй пальця

У Дніпрі згорів будинок – 8 дітей залишилися без даху над головою

Батько вбив 3-річного сина, щоб помститися – шокуючий жорстокий злочин (ФОТО)[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×