Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

В Покрові презентували книгу, серед героїв якої є і покровчани

В Покрові презентували книгу, серед героїв якої є і покровчани

В Покрові відбулась чергова творча зустріч відомого письменника, журналіста, режисера, документаліста та волонтера Руслана Горового з мешканцями та гостями міста. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення на сайті Покровської міської ради.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, цього разу автор презентував свою недавню книгу «Усі ми родом не з Києва». Написана в жанрі легкої іронічної прози, вона складається з 64 історій про людей з невеличких міст, серед яких є і Покров. Кожна новела підкріплена влучними ілюстраціями художника Микити Титова.

Руслан Горовий розпочав спілкування з розповіді про Даню Дідіка, нагадавши історію юного харків’янина, який трагічно загинув у лютому 2014 року під час ходи на підтримку єдності України. Також розповів про новий музичний проект на його честь – «Так працює пам’ять», до якого приєдналися знані українські митці.

В Покрові презентували книгу, серед героїв якої є і покровчани

Горовий вкотре подякував покровчанам та керівництву міста за пам’ять та увіковічнення героя у назві дитячо-юнацької спортивної школи міста. Відтоді Покров став рідним і батькам хлопчика – Андрію та Анжелі, які теж були присутні в залі Школи мистецтв разом із директором видавництва «ТаТиШо!» Артемом Лобановим, де видаються книги Руслана Горового.

Більшість покровчан, а разом з ним і міський голова Олександр Шаповал, які прийшли на презентацію, були вже знайомі з творчістю Горового, решта легко сприйняли його колоритний гумор та манеру спілкування з читачем.

В Покрові презентували книгу, серед героїв якої є і покровчани

Разом з уривками нових книг, письменник читав оповідки, які не увійшли до збірки, проте, на думку слухачів, були вартими не меншої уваги. Про це свідчили оплески та доброзичливість, з якою покровчани сприймали автора.

По завершенню творчого вечора, Руслан Горовий щедро роздавав автографи та фотографувався з прихильниками творчості.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×