Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Під Нікополем затримали браконьєра з 13 кг риби

Під Нікополем затримали браконьєра з 13 кг риби

14 серпня близько 10 години рибпатрульні Дніпропетровщини спільно з працівниками відділення поліції в річковому порту «Амур-Гавань» викрили порушника, який здійснював вилов риби забороненим знаряддям лову – сіткою жилковою. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення на сторінці Держрибагентства у Дніпропетровській області.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, чоловік рибалив на території Каховського водосховища, поблизу селища Червоногригорівка Нікопольського району Дніпропетровської області. У сітці браконьєра знаходилась така кількість риби:

  • карась – 55 екз.,
  • плітка – 37 екз.,
  • судак та сазан – по 3 екз.,
  • окунь і сом – по 1 екз.

Загальна вага незаконно добутих водних біоресурсів склала 13,5 кг. Збитки, завдані водним біоресурсам, становлять 6 970 грн.

На особу складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються для передачі в слідчі органи поліції за місцем скоєння правопорушення. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 249 КК України (незаконне зайняття рибним промислом). Заборонене знаряддя лову та незаконно добуті водні біоресурси вилучено.

Якщо Ви стали свідком порушення правил рибальства чи незаконного збуту водних біоресурсів – прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» Дніпропетровського рибоохоронного патруля (096) 400-02-50.

Довідкова інформація:

Стаття 249 КК України (незаконне зайняття рибним або іншим водним добувним промислом) карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×