Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Покрові масово висаджують квіти

У Покрові масово висаджують квіти

У Покрові з настанням сприятливої погоди стартував процес озеленення. Слідом за висадкою дерев комунальники розпочали сезон квітів. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення на сайті Покровської міської ради.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, цьогоріч планується висадити понад 15 тисяч саджанців. Про це повідомили у «Добробуті». Місто уквітчається чорнобривцями, петунією, сульфінією, бегонією, пеларгонією – це далеко не повний перелік видів, що заяскравіють на площах, газонах, у парках, скверах і на центральному бульварі Шевченка.

У Покрові масово висаджують квіти

Розпочали роботу з висадки квітів у центральному парку Мозолевського, його прикрашають петунією. За нею – інші квіти. Неперевершені композиції з’являться і на новому парковому декорі – мереживних кованих підставках.

У Покрові масово висаджують квіти

Як і минулого року, різнобарв’я радуватиме містян на вулиці Героїв України, де оздоблена квітами лінія ліхтарів.

Загалом буде висаджено понад 20 видів культурних рослин, тож протягом травня містяни спостерігатимуть за активними роботами.

Прес-служба відзначає, що минулого року покровчани дбайливо ставилися до праці озеленювачів, робітники «Добробуту», і висловлює сподівання на те, що і надалі містяни берегтимуть створену ними красу.

У Покрові масово висаджують квіти

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×