Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Увага! У Покрові через ремонт дороги буде змінено рух транспорту

Увага! У Покрові через ремонт дороги буде змінено рух транспорту

Як стало відомо Nikopolnews, у Покрові розпочато капітальний ремонт дорожнього полотна. В зв’язку з цим рух транспорту буде здійснюватись в об’їзд цієї ділянки дороги. Про це йдеться у повідомленні на сайті Покровської міської ради.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, ремонтні роботи триватимуть по вул.Партизанській, від залізничного переїзду пост №3 ст.Калініна (магазин «Властелин») до вул.Чехова.

При русі транспортних засобів в сторону с.Рудник об’їзд буде здійснюватись по вул.Чехова — вул.Уральська — вул.Середи Григорія — вул.Північно-Промислова; вул.Торгова — вул.Середи Григорія — вул.Північно-Промислова; вул.Торгова — вул.Уральська — вул.Північно-Промислова; рух транспорту в зворотньому напрямку (в сторону міста) буде здійснюватись по Південно-об’їздній дорозі або вул.Північно-Промислова.

Рух громадського транспорту при русі в сторону с.Рудник буде здійснюватись по вул.Партизанська до вул.Пушкіна, далі по вул.Торгова, вул.Середи Григорія, вул.Північно-Промислова, рух автобусів в зворотньому напрямку (в сторону міста) здійснюватиметься по вул.Північно-Пормислова, вул.Середи Григорія, вул.Горького.

Про подальші зміни в схемах руху транспортних засобів буде повідомлено додатково.

Міська рада приносить вибачення за незручності.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×