Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Марганці «розшукують» ЗЕкоманду

У Марганці «розшукують» ЗЕкоманду

У Марганці задаються питанням, куди після виборів зникла ЗЕкоманда — люди, які агітували за Зеленьского під час президентських перегонів, а потім в ході парламентської кампанії. За словами марганчанина Анатолія Малого, всі вони кудись поділися. Не ведуть діяльність у соцмережах, не висвітлюють проблеми міста і взагалі ніяк себе не проявляють…

Свій пост-запитання Анатолій Малий опублікував на сторінці «Небайдужі/Марганець» у ФБ.

Згідно інформації, отриманої NikopolNews , він написав наступне:

«Маю логічні та мирні питанння, і не тільки я, до всіх представників ЗЕкоманди/Марганець, що зафіксовані на цьому фото, до активістів, що безкоштовно ходили по місту у кепках та футболках «ЗЕ» й роздавали агітки на користь партії «Слуга Народу» та кандидата від нашого округу Олександа Трухіна. До тих, хто брав участь у відкритті ЗЕофісу й плескав у долоні під час розрізання червоної стрічки та тих, хто контактував з марганецьким ЗЕкомандором Олексієм Костенко.

1) Чому ЗЕкоманда/Марганець закинула висвітлення своєї діяльності у соцмережах? Чому ви не приєднуєтеся до підняття кричущих проблем міста, як це роблять «Небайдужі» та «Очевидец»?

2) Чому місцева ЗЕкоманда, будучи політичною силою-переможцем, зникла одразу після виборів? Чому ви не берете участі у вирішенні проблем міста, принаймні це не помітно. Але у дні виборчої агітації ви активно обіцяли впливати на позитивні зміни у нашому місті, проводили «ЗЕприбирання» тощо.

3) І НАЙВАЖЛИВІШЕ. Чи варто чекати на активну появу ЗЕкоманди/Марганець під традиційними лозунгами, коли наблизиться час місцевих виборів, і вам за певну суму замовлять просунення потрібного партії кандидата?»

У Марганці «розшукують» ЗЕкоманду

В коментарях люди підтримують автора посту:

У Марганці «розшукують» ЗЕкоманду

Один з представників ЗЕкоманди пояснив, що остання у Марганці розпалася, фактично так і не народившись:
У Марганці «розшукують» ЗЕкоманду

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×