Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Мера Марганця звинувачують у порушенні закону

Мера Марганця звинувачують у порушенні закону

Журналіст звинувачує міського голову Марганця Олену Жадько у грубому порушенні закону. Про це NikopolNews дізнався з повідомлення на сайті СТОПКОР.

Згідно інформації, отриманої NikopolNews , мер провела сесію міської ради за відсутністю кворуму, що є порушенням Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

"Три рази поспіль 31.10.2019 р. не відбулася чергова сесія Марганецької міської ради. 17 депутатів Марганецької міської ради вимагали зняти проєкти рішень, які містять корупційну складову та вимагали нарешті почати розв'язувати проблеми містян. Мер Жадько О.А. перенесла засідання на 04.11.2019р. на 15-00.

І ось в понеділок в порушення Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та Регламенту Марганецької міської ради міський голова Жадько Олена Анатоліївна скоїла кримінальне правопорушення – відкрила і провела засідання сесії ради при наявності ЛИШЕ 17 депутатів. Загальний склад Марганецької міської ради – 34 депутати. Більша частина депутатів від загального складу ради – 18 (вісімнадцять), а не 17 (сімнадцять)", – розповідає журналіст місцевого видання Володимир Садиков.

"Також на початку сесії проект рішення щодо змін до бюджету не був ухвалений. І лише після з’ясування стосунків за закритими дверима та неймовірного скандалу, за наявною інформацією (з найближчого оточення Жадько) депутат Сметанко "вибив" собі додаткові кошти з міського бюджету. І знов всупереч Регламенту та Закону пані Жадько повторно поставила це питання на голосування і воно було ухвалене", – зауважує журналіст.

Раніше ми повідомляли про те, що в Покрові пенсіонерка стрибнула з балкону 3 поверху. 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×