Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На “Новій пошті” у Львові вибухнула посилка

На "Новій пошті" у Львові вибухнула посилка

4 квітня у відділенні «Нової пошти» №20 на вул. Медової Печери, 7 у Львові стався вибух. Про це НСН повідомляє з посиланням на zaxid.net.

Повідомляється, що здетонувала навчальна граната РГД-5, яку надіслали в посилці. Боєприпас вибухнув під час огляду товару близько 17:30.

«Під час отримання посилки здетонувала попередньо навчальна граната РГД-5. У приміщенні на цей момент було п’ятеро осіб. Людей з будинку евакуювали, огородили стрічкою, приміщення пошти зачинили. Потерпілих немає», — розповіла ZAXID.NET речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій.

Під час інциденту ніхто не постраждав, також не було пошкоджене майно відділення.

На "Новій пошті" у Львові вибухнула посилка

Як пояснили правоохоронці, навчальна граната при детонації видає лише незначний звук. Вибуху як такого не відбувається.

У прес-службі Нацполіції уточнили, що чоловік, який отримав відправлення, — це 51-річний львів’янин. Слідчо-оперативна група Личаківського відділу поліції вилучила предмети, схожі на навчально-імітаційні гранати.

У «Новій Пошті» також прокоментували подію:

«4 травня у відділенні Нової пошти №20 у Львові вибухнула навчальна граната з шумовим ефектом. Її замовив один з клієнтів, який є співробітником організації, що проводить навчання з військової підготовки. Вибух відбувся під час перевірки посилки клієнтом у відділенні. Наголошуємо, що мова йде про макет гранати, який використовується під час навчання, а не про зброю. Ніхто з клієнтів та співробітників не постраждав, приміщення та посилки також не ушкоджені. Наразі відділення тимчасово закрите. На місці працює поліція та представники вибухотехнічної служби»

На "Новій пошті" у Львові вибухнула посилка

 

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×