Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Під Харковом помер трирічний малюк: батьки не зверталися до лікаря

Під Харковом помер трирічний малюк: батьки не зверталися до лікаря

Під Харковом сталася трагедія. Померла трирічна дитина. Батьки викликали лікаря, коли вже було пізно. Про це НСН повідомляє з посиланням на kharkov.comments.ua, який, у свою чергу, посилається на у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Згідно інформації, отриманої НСН , дитина 2017 року народження з Пересічної Дергачівського району захворіла. У малюка кілька днів була висока температура. Проте батьки не звернулися до медиків. І тільки 17 лютого,  коли дитина втратила свідомість, викликали швидку. Однак, медики вже не змогли допомогти.

За інформацією прес-служби Харківської обласної державної адміністрації з посиланням на облздрав, сімейний лікар востаннє бачив дитину у серпні 2019 року. Після цього звернень до лікаря не було.

Причину смерті дитини з’ясують після результатів експертиз

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) з приміткою «природня смерть». Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини справи та чекають на результати експертиз. Крім того у поліції вирішують питання щодо відкриття ще одного кримінального провадження – щодо злісного невиконання батьками встановлених законом обов’язків по догляду за дитиною.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×