Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

“На мікроавтобусі увірвався на територію аеропорту, наказав евакуюватися” (відео)

"На мікроавтобусі увірвався на територію аеропорту, наказав евакуюватися" (відео)

Поліція затримала в Одесі чоловіка зі зброєю. Чоловік, затриманий правоохоронцями на території аеропорту Одеси, перебував явно в неадекватному стані”, поінформували в поліції Одеської області.

Поліція в Одесі затримала чоловіка, який імовірно повідомив про мінування аеропорту, заявила 8 січня прес-служба обласної поліції. Вранці поліція отримала повідомлення про мінування. “Збив шлагбаум, правопорушник на мікроавтобусі увірвався на територію аеропорту, після чого забіг всередину будівлі і наказав персоналу і пасажирам евакуюватися.

Чоловіка, який перебував явно в неадекватному стані, негайно затримали. Він виявився 26-річним одеситом”, – сказано в повідомленні. В автомобілі затриманого правоохоронці виявили пневматичну зброю, його вилучили.

Поліцейські перевіряють причетність чоловіка до повідомлень про мінування аеропорту та інших об’єктів у місті. Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×