Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

В Никополе пьяные мать и сын избили фельдшера скорой в новогоднюю ночь

В Никополе пьяные мать и сын избили фельдшера скорой в новогоднюю ночь

В Никополе в новогоднюю ночь произошло ЧП. Пьяные мать и сын избили фельдшера скорой помощи, который приехал на вызов к зданию исполкома. Об этом НСН  узнал из сообщения директора Днепропетровского областного центра экстренной скорой помощи и медицины катастроф Радия Шевченко.

Согласно информации, полученной нами, медик госпитализирован с сотрясением головного мозга. 
Радий Шевченко написал:

"Лють! 
В новорічну ніч близько тисячі наших співробітників виконували виклики, рятували життя,  були напоготові.
Вони не підняли келих шампанського у колі своїх близьких, не пригорнули до себе  своїх рідних, не зустріли Новий рік у теплих домівках з олів'є-шубами під радісний гомін своїх дітей та онуків.
..бо вони були на чергуванні.

Лише сьогодні вранці всі повернулись додому. 
Всі, крім нашого  фельдшера з Нікополя. Він шпиталізований до лікарні зі струсом головного мозку та забоєм колінного суглобу.
Бригада приїхала на виклик до виконкому. П'яна істота жіночої статі скаржилась на біль у животі та  вимагала дати їй пігулку панкреатину. Від пропозиції оглянути її в машині та придбати вказані пігулки в аптеці через дорогу відмовилась.

Бригада повернулись на станцію, куди зі своїм теж п'яним  сином на таксі приїхала страждаюча без панкреатину особа.
Таксист та  син з матір'ю влаштували бійку з бригадою та з оперативним лікарем і санітарочкою станції. 

Дякую, поліція приїхала швидко. В присутності поліціянтів "хвору" оглянули та встановили діагноз АЛКОГОЛЬНА ІНТОКСИКАЦІЯ.
ВИМАГАЮ ВІД ПОЛІЦІЇ НІКОПОЛЯ ТА МІСЬКОЇ ВЛАДИ ОПРИЛЮДНИТИ ІНФОРМАЦІЮ ПРО КРИМІНАЛЬНЕ ВПРОВАДЖЕННЯ  ТА ПОДАЛЬШИЙ СТАН РОЗСЛІДУВАННЯ.

Від трьох з половиною тисяч працівників екстреної медичної допомоги області дякують за таке "привітання" з Новим роком.  Перші щури повилазили!"
Напомним, в Никополе на Европейской площади напротив исполкома в ночь с 31 декабря на 1 января проходили новогодние гуляния.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×