Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Марганці відкриють у новому приміщенні ЦНАП з широким спектром послуг

У Марганці відкриють у новому приміщенні ЦНАП з широким спектром послуг

Сьогодні у Марганці, як і в Нікополі, щоб отримати дозвіл, довідку чи погодження, не потрібно витрачати час у чергах під кабінетами, а все можна зробити в Центрі надання адміністративних послуг.  Незабаром ЦНАП переїде у нове капітально відремонтоване приміщення. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення на сайті Марганецької міської ради.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, свої двері гостинно відчинить Центр адміністративних послуг у приміщені за адресою, Єдності, 78  (колишнє кафе «Браво»). Наразі  капітальний ремонт завершено. Тривають організаційні роботи:  налаштування Іnternet систем, підключення системи охорони тощо.

Відкриття заплановано на 1 жовтня 2019 року.  За новою адресою працюватимуть співробітники ЦНАПу, які сьогодні знаходяться за адресою Єдності, 29а (перший поверх виконкому). Згодом у відремонтоване приміщення перейдуть державні реєстратори з реєстрації речових прав та юридичних, фізичних осіб-підприємців і громадських формувань, а потім – відділ державної реєстрації та обліку громадян (прописка і виписка).

До грудня поточного року повинен бути впроваджений проекту «U-LEAD з Європою», переможцями якого стала Марганецька територіальна громада. Очікується повне забезпечення електронною та комп’ютерною техніками та іншими матеріалами.

Також у ЦНАПі додатково плануються введення послуг  з УПСЗН, РАГСу, ДТЕКу, Центру зайнятості і Пенсійного фонду України, і, найголовніше, впровадження експериментального проекту з комплексної послуги  «еМалятко», завдяки якій батьки новонароджених зможуть одразу отримати всі необхідні документи і послуги в одному місці.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×