Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Марганці вшанували пам’ять загиблого правоохоронця (відео)

У Марганці вшанували пам’ять загиблого правоохоронця (відео)

У Марганці сьогодні, 22 серпня, вшанували пам’ять працівників, які загинули при виконання службових обов’язків. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення на офіційному сайті Марганецької міської ради.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, марганчани зібралися, щоб згадати добрим словом свого земляка, 22-річного Сергія Бондаренка, сержанта міліції, інспектора патрульної служби, який загинув у 2009 році. Нагадаємо, Сергій отримав смертельне ножове поранення під час бійки в одному з кафе міста.

У Марганці вшанували пам’ять загиблого правоохоронця (відео)

Голова міста Олена Жадько поклала квіти до меморіальної дошки пам’яті встановленої на будівлі СК «Надія» та вшанувала разом з присутніми хвилиною мовчання пам’ять людей, котрі загинули виконуючи службовий обов’язок, які самовіддано, ціною власного життя охороняли безпеку співвітчизників, боролися зі злочинністю, захищали територіальну цілісність нашої держави.

Також до заходу долучилися батько загиблого – Микола Бондаренко, секретар міськради Ірина Міняйло, працівники міськвиконкому, представники правоохоронних органів, учнівської молоді і містяни.

Статистичні данні свідчать про те, що роки незалежності, під час виконання службових обов’язків загинули 1108 правоохоронців.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×