Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

«Рейтинг прозорості» ставить у приклад Покров

«Рейтинг прозорості» ставить у приклад Покров

“Рейтинг прозорості 100 найбільших міст” провів порівняльне дослідження двох муніципалітетів з приблизно однаковими стартовими показниками. Про це Nikopolnews дізнався з повідомленя на офіційному сайті міської ради Покрова.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, критерії оцінювання рейтингу дуже суворі. Високі місця даються за відкритість роботи міської влади. Загалом аналізується 91 показник у різних сферах діяльності.

Покров, який у рейтинг увійшов з 18,3 балами та посів 93 місце, за два роки здійснив справжній прорив. У 2018 році місто піднялося до 4 сходинки, показавши найбільший приріст у балах, що досяг 67,95.

За цей час було впроваджено зміни у тринадцяти сферах діяльності міської ради.

Такий результат суттєво контрастує з результатом одного з міст обласного значення на Кіровоградщині, яке додало лише 1,4 бали, хоча на початку мало вищу рейтингову сходинку.

Публікуючи такі порівняння, представники Transparency International спростовують аргументи аутсайдерів про неможливість втілення принципів прозорості. Бо саме прозорість є тим лакмусовим папірцем, який показує наскільки міська влада готова ефективно використовувати ресурси і розвивати потенціал громади.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×