Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Київському інтернаті спалах коронавірусу: захворіла 81 особа

У Київському інтернаті спалах коронавірусу: захворіла 81 особа

У Києві виявили нове вогнище коронавірусу – у Дарницькому будинку-інтернаті для дівчат захворіла 81 людина. Про це НСН повідомляє з посиланням на ВВС. Відповідону інформацію надав сьогодні, 15 травня, мер Києва Віталій Кличко в екстреному зверненні.

Як стало відомо НСН , протестували на вірус всього 182 особи. Серед хворих – 53 вихованки. З персоналу інтернату захворіли 26 жінок і двоє чоловіків.

“Інфіковані вихованки закладу перебувають у задовільному стані і отримують медичну допомогу в інтернаті”, – розповів Кличко.

Троє людей з персоналу зараз у лікарні. Решта – на самоізоляції під контролем лікарів.

Є ймовірність, що інфекцію принесла одна з працівниць закладу. Інтернат закрили на карантин. Його дезінфікують, на в’їзді чергують рятувальники та поліція.

Також, за словами Кличка, медики протестують вихованців та персонал Святошинського будинку-інтернату для хлопчиків, два міських заклади для людей похилого віку та чотири спеціалізованих заклади для жінок та чоловіків.

У Київському інтернаті спалах коронавірусу: захворіла 81 особа

У квітні спалах коронавірусу стався в кількох гуртожитках на Київщині та інших регіонах України, десятки людей захворіли, є летальні випадки.

Також спалах коронавірусу стався у Києво-Печерській та Почаївській лаврах, через це будівлі закрили на карантин.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×