Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]15-летняя девочка из Кривого Рога умерла в лагере прямо во время выступления на сцене[:ua]15-річна дівчинка з Кривого Рогу померла у таборі прямо під час виступу на сцені [:]

[:ru]Страшная трагедия произошла в одном из детских оздоровительных лагерей на Херсонщине. Умерла 15-летняя девочка, сообщает НСН, ссылаясь на канал 34.

Девочка из Кривого Рога потеряла сознание прямо на сцене в детском лагере.
Вчера, 29 августа, в детском лагере на Арабатской Стрелке умерла девочка из Кривого Рога прямо во время выступления на сцене. Ребенок потерял сознание.
Сначала девочку пытались спасти медики лагеря, а потом ее отвезли в больницу Геническа. Ребенок умер, не приходя в сознание. Предварительная причина смерти — острая сердечная недостаточность, вызванная кардиомиопатией. По факту смерти полиция проводит расследование.

Напомним, это уже второй подобный случай за последнее время. Как мы сообщали ранее, 21 августа в одном из лагерей под Геническом стало плохо 12-летнему мальчику. Он впал в кому, а спустя несколько дней умер в больнице Запорожья.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

У лікарні помер хлопець, якому стало зле у дитячому таборі під Генічеськом

П’ятьох підлітків із дитячого табору віднесло на катамарані у відкрите море (відео)

У Запоріжжі бродячий пес на смерть загриз жінку[:ua]Жахлива трагедія сталася в одному з дитячих оздоровчих таборів на Херсонщині. Померла 15-річна дівчинка, повідомляє НСН, посилаючись на канал 34.

Дівчинка з Кривого Рогу втратила свідомість прямо на сцені в дитячому таборі.
Вчора, 29 серпня, в дитячому таборі на Арабатській Стрілці померла дівчинка з Кривого Рогу прямо під час виступу на сцені. Дитина втратила свідомість.
Спочатку дівчинку намагалися врятувати медики табору, а потім її відвезли в лікарню Генічеська. Дитина померла, не приходячи в свідомість. Попередня причина смерті — гостра серцева недостатність, викликана кардіоміопатією. За фактом смерті поліція проводить розслідування.

Нагадаємо, це вже другий подібний випадок за останній час. Як ми повідомляли раніше, 21 серпня в одному з таборів під Генічеськом стало погано 12-річному хлопчику. Він впав у кому, а через кілька днів помер у лікарні Запоріжжя.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

У лікарні помер хлопець, якому стало зле у дитячому таборі під Генічеськом

П’ятьох підлітків із дитячого табору віднесло на катамарані у відкрите море (відео)

У Запоріжжі бродячий пес на смерть загриз жінку[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×