Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]10-летняя девочка погибла, спасая малыша из выгребной ямы – трагедия на Киевщине[:ua]10-річна дівчинка загинула, рятуючи малюка з вигрібної ями – трагедія на Київщині[:]

[:ru]В последнее время в Украине участились трагические случаи, связанные с детьми. Маленькие граждане гибнут в воде, огне, от рук преступников или от электрического напряжения, падают с высоты, стреляют друг друга, пропадают… В большинстве случаев трагедии можно было бы избежать, если бы взрослые были более бдительными и лучше следили бы за своими детьми.

Очередная беда случилась сегодня, 15 июня, в Киевской области в селе Кийлов Бориспольского района.  Спасая четырехлетнего малыша, погибла десятилетняя девочка, сообщает НСН, ссылаясь на Национальную полицию.

Двое детей из семьи ромов упали в выгребную яму возле бывшей базы отдыха. В результате, 10-летняя девочка умерла, а 4-летний мальчик без сознания был доставлен в больницу.

[:ru]10-летняя девочка погибла, спасая малыша из выгребной ямы – трагедия на Киевщине[:ua]10-річна дівчинка загинула, рятуючи малюка з вигрібної ями – трагедія на Київщині[:]

Дети играли возле заброшенного здания и попросили охранника пустить их в туалет. Он разрешил им сходить в уборную, которая находится на улице. Там маленький мальчик упал в выгребную яму, а девочка хотела помочь ему выбраться, но тоже провалилась.

Охранник, который услышал детский крик, позвал ещё одного мужчину, и они побежали помогать детям. Им удалось достать детей из ямы в бессознательном состоянии.

Медики, которые быстро приехали на место происшествия, зафиксировали смерть девочки, а мальчика спасают в больнице, он в реанимации.

Правоохранители будут выяснять обстоятельства трагедии. Позже ему дадут правовую квалификацию.

Сообщается также, что семья, в которой воспитывались дети, всего три дня назад поселилась в указанном селе. В Киевскую область они приехали из Ужгорода. Семья состоит из двух сестёр, их мужей и 8 детей. Теперь детей осталось семеро…

[:ru]10-летняя девочка погибла, спасая малыша из выгребной ямы – трагедия на Киевщине[:ua]10-річна дівчинка загинула, рятуючи малюка з вигрібної ями – трагедія на Київщині[:][:ua]Останнім часом в Україні почастішали трагічні випадки, пов’язані з дітьми. Маленькі громадяни гинуть у воді, вогні, від рук злочинців або від електричного напруги, падають з висоти, стріляють один одного, зникають без вісті… У більшості випадків трагедії можна було б уникнути, якби дорослі були більш пильними і краще слідкували б за своїми дітьми.

Чергова біда трапилася сьогодні, 15 червня, у Київській області у селі Кийлів Бориспільського району. Рятуючи чотирирічного малюка, загинула десятирічна дівчинка, повідомляє НСН, посилаючись на Національну поліцію.

Двоє дітей з сім’ї ромів впали у вигрібну яму біля колишньої бази відпочинку. В результаті, 10-річна дівчинка померла, а 4-річний хлопчик без свідомості був доставлений у лікарню.

[:ru]10-летняя девочка погибла, спасая малыша из выгребной ямы – трагедия на Киевщине[:ua]10-річна дівчинка загинула, рятуючи малюка з вигрібної ями – трагедія на Київщині[:]

Діти гралися біля занедбаного будинку і попросили охоронця пустити їх в туалет. Він дозволив їм сходити у вбиральню, яка знаходиться на вулиці. Там маленький хлопчик впав у вигрібну яму, а дівчинка хотіла допомогти йому вибратися, але теж провалилася.

Охоронець, який почув дитячий крик, покликав ще одного чоловіка, і вони побігли допомагати дітям. Їм вдалося дістати дітей з ями в непритомному стані.

Медики, які швидко приїхали на місце події, зафіксували смерть дівчинки, а хлопчика рятують в лікарні, він у реанімації.

Правоохоронці будуть з’ясовувати обставини трагедії. Пізніше йому нададуть правову кваліфікацію.

Повідомляється також, що сім’я, в якій виховувалися діти, всього три дні тому оселилася у зазначеному селі. У Київську область вони приїхали з Ужгорода. Сім’я складається з двох сестер, їхніх чоловіків і 8 дітей. Тепер дітей залишилось семеро…

[:ru]10-летняя девочка погибла, спасая малыша из выгребной ямы – трагедия на Киевщине[:ua]10-річна дівчинка загинула, рятуючи малюка з вигрібної ями – трагедія на Київщині[:][:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×