Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Отряд кораблей Каспийской флотилии зашел в Черное море[:ua]Загін кораблів Каспійської флотилії зайшов у Чорне море[:]

[:ru]Отряд кораблей Каспийской флотилии (КФЛ) прошел под Крымским мостом в Керченском проливе и вошел в Черное море. Об этом сообщает УНН со ссылкой на пресслужбу Минобороны РФ, передает НСН.

“В рамках сдачи контрольной проверки за зимний период обучения 15 кораблей Каспийской флотилии, в том числе три артиллерийских и восемь десантных катеров, а также суда обеспечения совершают межфлотский переход с Каспийского в Черное море”, — говорится в сообщении Минобороны.

Накануне отряд перешел в оперативное подчинение Черноморского флота и пополнил запасы топлива и продовольствия в порту Темрюк. После выхода из Керченского пролива корабли Кфл направились в Черное море.

По информации Минобороны, экипажи катеров Каспийской флотилии во взаимодействии с силами Черноморским флотом примут участие в зачетных морских учениях.

Накануне стало известно, что отряд кораблей Черноморского флота РФ вышел в Черное море для проведения артиллерийских стрельб. Действия России происходят на фоне планов захода в акваторию двух эсминцев США Roosevelt и Donald Cook.

В то же время 15 апреля СМИ сообщили, что две американских военных корабля должны войти в Черное море и оставаться там до 5 мая, однако в МИД Турции сообщили об отказе от такого решения.

Российская Федерация объявила о закрытии до октября 2021 года части акваторий Черного моря в направлении Керченского пролива для военных кораблей и государственных судов других стран под предлогом военных учений. В ЕС анализируют ситуацию, связанную с решением Российской Федерацией ограничить свободу судоходства в Черном море. НАТО осуждает Россию за наращивание напряженности и называют планы Москвы ограничить доступ к Черному морю и Керченскому проливу “неоправданным шагом”.

Боевые катера России идут в акваторию Черного и Азовского морей (фото)[:ua]Загін кораблів Каспійської флотилії (КФЛ) пройшов під Кримським мостом по Керченській протоці і зайшов у Чорне море. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Міноборони РФ, передає НСН.

“У рамках здачі контрольної перевірки за зимовий період навчання 15 кораблів Каспійської флотилії, в тому числі три артилерійських і вісім десантних катерів, а також судна забезпечення здійснюють міжфлотський перехід з Каспійського до Чорного моря”, — йдеться у повідомленні Міноборони.

Напередодні загін перейшов в оперативне підпорядкування Чорноморського флоту і поповнив запаси палива і продовольства в порту Темрюк. Після виходу з Керченської протоки кораблі Кфл попрямували у Чорне море.

За інформацією Міноборони, екіпажі катерів Каспійської флотилії у взаємодії з силами Чорноморського флоту візьмуть участь в залікових морських навчаннях.

Напередодні стало відомо, що загін кораблів Чорноморського флоту РФ вийшов у Чорне море для проведення артилерійських стрільб. Дії Росії відбуваються на тлі планів заходу в акваторію двох есмінців США Roosevelt і Donald Cook.

В той же час 15 квітня ЗМІ повідомили, що два американські військові кораблі мали б увійти у Чорне море і залишатися там до 5 травня, проте у МЗС Туреччини повідомили про відмову від такого рішення.

Російська Федерація оголосила про закриття до жовтня 2021 року частини акваторій Чорного моря в напрямку Керченської протоки для військових кораблів та державних суден інших країн під приводом військових навчань. В ЄС аналізують ситуацію, пов’язану з рішенням Російською Федерацією обмежити свободу судноплавства в Чорному морі. НАТО засуджує Росію через нарощення напруженості та називає плани Москви обмежити доступ до Чорного моря та Керченської протоки “невиправданим кроком”.

Бойові катери Росії йдуть в акваторію Чорного та Азовського морів (фото)[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×