Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]В Индии люди массово “лечат” коронавирус фекалиями коров[:ua]В Індії люди масово «лікують» коронавірус фекаліями корів[:]

[:ru]Индийские врачи призывают местное население не использовать коровий навоз для лечения COVID-19. Однако люди в отчаянии, они не могут попасть в больницу или получить кислород, передает НСН, ссылаясь на канал 24.

Пандемия нанесла разрушительных убытков Индии: сейчас в стране зарегистрировано 22,66 миллиона случаев заболевания и 246 116 смертей. Эксперты говорят, что фактические цифры могут быть в 5 – 10 раз выше.

ВОЗ объявила индийский вариант коронавирус международной угрозой.

Кризис в местной системе здравоохранения привел к острой нехватке больничных коек, аппаратов искусственной вентиляции легких и медпрепаратов, много кто умирает из-за отсутствия лечения.

В штате Гуджарат на западе Индии последователи индуизма раз в неделю ходят в приюты для бездомных коров, чтобы покрыть свои тела навозом и мочой парнокопытных в надежде, что это повысит их иммунитет против коронавирусной инфекции или поможет выздороветь.

В индуизме корова является священным символом жизни и земли, и на протяжении веков индуисты использовали коровий навоз для освящения своих домов и молитвенных ритуалов, считая, что он имеет лечебные и антисептические свойства.

Пока смесь навоза и мочи на их телах высохнет, сторонники этого вида “терапии” обнимают коров и отдают им другие знаки почтения в специальных приютах, занимаются йогой для повышения уровня внутренней энергии. Затем слой навоза смывается молоком или пахтой.

Ученые в Индии и во всем мире неоднократно предостерегали от использования альтернативных методов лечения коронавируса, предупреждая, что они могут привести к ложному чувству безопасности и усугубить проблемы со здоровьем.

Впрочем, отдельные должностные лица в Индии советуют придерживаться некоторых правил “профилактики”. Так, министр культуры штата Мадхья-Прадеш Уша Тхакур в минувшее воскресенье заявила о необходимости соблюдения ведического образа жизни для защиты от коронавируса. По ее словам, “Хава” (ритуальное сжигание коровьего навоза) может “обеспечить дезинфекцию жилья в течение 12 часов.[:ua]Індійські лікарі закликають місцеве населення не використовувати коров’ячий гній для лікування COVID-19. Однак люди в розпачі, вони не можуть потрапити до лікарні чи отримати кисень, передає НСН, посилаючись на канал 24.

Пандемія завдала руйнівних збитків Індії: зараз в країні зареєстровано 22,66 мільйона випадків захворювання і 246 116 смертей. Експерти кажуть, що фактичні цифри можуть бути в 5 – 10 разів вищими.

ВООЗ оголосила індійський варіант коронавірусу міжнародною загрозою.

Криза в місцевій системі охорони здоров’я призвела до гострої нестачі лікарняних ліжок, апаратів штучної вентиляції легень і медпрепаратів, багато хто вмирає через відсутність лікування.

У штаті Гуджарат на заході Індії деякі послідовники індуїзму раз в тиждень ходять в притулки для бездомних корів, щоб покрити свої тіла гноєм і сечею парнокопитних в надії, що це підвищить їхній імунітет проти коронавірусної інфекції або допоможе одужати.

В індуїзмі корова є священним символом життя і землі, і упродовж століть індуїсти використовували коров’ячий гній для освяти своїх будинків і молитовних ритуалів, вважаючи, що він має лікувальні та антисептичні властивості.

Поки суміш гною і сечі на їхніх тілах висохне, прихильники цього виду “терапії” обіймають корів і віддають їм інші знаки поваги в спеціальних притулках, займаються йогою для підвищення рівня внутрішньої енергії. Потім шар гною змивається молоком або пахтою.

Вчені в Індії та у всьому світі неодноразово застерігали від використання альтернативних методів лікування коронавірусу, попереджаючи, що вони можуть призвести до помилкового почуття безпеки та ускладнити проблеми зі здоров’ям.

Втім, окремі посадові особи в Індії радять дотримуватися деяких правил “профілактики”. Так, міністерка культури штату Мадхья-Прадеш Уша Тхакур минулої неділі заявила про необхідність дотримання ведичного способу життя для захисту від коронавірусу. За її словами, “Хава” (ритуальне спалювання коров’ячого гною) може “забезпечити дезінфекцію житла протягом 12 годин”.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×